Publicerat: / Everyday

EXCITING NEWS !

Som jag har nämnt förut vill jag börja vlogga mer, och liknade. Så det tänker jag börja med! Har idag spelat in en vlogg som kommer upp idag- dock mest bara prat om hur läget ligger till och så. Så kommer det inte bli sen :) Så jag kommer ha 3(!!!?!-I know) youtube kanaler som jag använder. 1 som är ''heyitsjosefin'' - den har jag redan videos på och där ska jag fortsätta lägga ut skådespeleri - sång och dans videos. Sedan en annan som heter ''iamjosefin'' - den har jag använt förut, men ska nu använda den för vloggar här på bloggen. De kommer handla mycket om USA/LA/agerandet osv. Och sedan en ny som heter ''josefinostevik''. Det kommer att vara min amerikanska/internationella kanal där jag har videos i stil med @stilababe09 och @macbarbie07. Fast lite mer vlogg-aktigt. Haha! Men jag tror det kommer bli awesome.
 
 
@josefinostevik är lite 50/50 då jag inte vet hur det blir med LA och det.... Men jag hoppas och försöker ju verkligen......
EXCITING MUCH?! Så i framtiden kommer det nog komma en hel del giveaways and other cool stuff :D
          
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo