Publicerat: / Q&A

MORE COMMENTS

Eftersom mitt första inlägg jag skrev på bloggen var detta datum, för ett år sedan så kan jag vara lite snäll och svara på kommentarer. Alltså det är helt sjukt förresten hur underbara ni är ibland, när ni skriver till mig på instagram, mail, facebook, youtube och bloggen. keep spreading the love ;)
 

 

ANONYM - vart har du hittat allt det där?! :O

(USA grejerna) hihi. I stalk america. Nej men Frozen Yogurt köpte jag faktiskt i Gallerian i Stockholm. USA godiset,måste tipsa om Reese´s! - Köpte jag på USAgodis som också ligger i Stockholm. Även Arizona Iced Tea

 

 ISABELLE - Jag hoppas verkligen att ni lyckas ta er dit! Det känns ändå som om det är riktigt nära nu! Hahah, jag blir så avundsjuk bara jag tänker på det. Jätte glad för din skull, verkligen, men ändå något så otroligt avundjuk! ;D

Svar: <3
Tack för fina ord! verkligen.  

J O S E F I N E -Hoppas verkligen du kommer flytta snart du har ju velat det so bad, så länge !

Åh jag vet, helt sick. Tack så mycket verkligen 

FELICIA - Åååh jag bor ju i Göteborg men när du väl e i göteborg så e jag borta!! Hur länge är du där ? (:

Det var några som skrev liknande kommentarer som den här. Sorry att jag inte svarade. Men jag var baa där i två dagar :/ 

ANONYM - du skrev förut att de där bilderna som du hade före varje inlägg var gjorda på en mac. har precis skaffat en och undrar vad programmet hette. tacksam för svar! Kram :)


Juste :) Keynote kan du göra det i, och sedan printscreena texten. Snygga typsnitt kan du ladda ner från till exempel dafont.com eller så googlar du bara. kram!

 

AMANDA - Jag tycker du borde köra på tandställning ifall dina tänder stör dig så mycket (jag märker inget fel). Du kommer ha det i ett år och du kan inte förvänta dig att få jobb direkt när du flyttar liksom ändå. Du borde ändå fokusera på att ta acting classes och working on your craft det första året. Du kan även då göra student filmer och jag tror inte de bryr sig. Kram!


Jag har nog bestämt mig för att faktiskt göra det, får hoppas att jag inte kommer ha det längre! OM vi flyttar så kommer det vara så otroligt mycket att fixa med i början, och jag kommer nog vilja landa först , och börja på high school innan jag gör auditions. Så det gör nog ingenting med tandställning :) och ja det är klart jag ska ta acting classes, man kan alltid bli bättre. Tack för dina ord, kram!

J O S E F I N E fint hår :)


Tack så mycket. Och tack för dina kommentarer!


 

Vad säger ni förresten om en vlogg? De va verkligen länge sedan!


typ världens mest peppande bild..

 Postat av: J O S E F I N E

Jaa videoblogg !!

2012-08-01 @ 13:50:08
http://Sveablogg.se/jozis

Postat av: Felicia

tack för att du svarade :D okej vad synd men ville bara säga att jag vet att du en dag kommer bo i los angeles och kommmer lyckas som skådespelare/sångerska jag lovar :D kom ihåg, nothing good comes easy ;)

2012-08-08 @ 19:28:21
http://feliciadimitri.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo