Publicerat: / MJ

on a thread

inns inte så mycket att uppdatera just nu. Känns som om jag befinner mig i något slags vakuum. Det är svårt att förklara. Men inatt kommer pappa hem och snart blir det dags att återigen diskutera, och förhoppningsvis börjar han leta jobb. 
 
Under de senaste dagarna har förresten mina unika besökare stigit mycket helt plötsligt, jag vet inte varför. Kanske har blivit länkad någonstans?. På onsdag ska jag förresten på en liten bloggintervju :) Ska nog bli kul. 
Men tack för att ni fortsätter klicka er in här, jag vill kunna göra bättre ifrån mig med bloggnivån och så, det kommer. Kommer göra en ny vlogg om några dagar. 
 
Vi hörs!
 
this man right here keeps me believing :) 
            
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo