Publicerat: / Everyday

SHORT UPDATE

Har precis varit ute och sprungit :) Håller förresten på att rensa kläder här hemma så mitt rum ser helt galet ut just nu, därför har jag inte bloggat idag. Men jag ska göra videon då jag visar upp det jag köpt från Forever21 , jag kommer spela in den ikväll eller imorgon. Så håll utkik.
 
Kan inte sluta tänka på rollen jag provspelade för igår.. Åhh vill bara få ut det i mitt huvud eftersom jag inte vill bli ledsen om jag inte får rollen. Gosh this is crazy. 
Några roligare nyheter kan jag tyvärr inte komma med.
 
XOXO


Postat av: jennie

Hej! Grymt att det gick bra på provspelningen (: Glad för din skull :D

Men kan du skriva ett inlägg på hur allt det där går till vore så himla kul!

Hur man liksom gör för att gå på auditions, hur det är när man provfilmar, vilka man träffar och hur man liksom skaffar sig en agent?

Vore riktigt schysst :D

AWESOME blogg förresten :)

2012-08-10 @ 23:14:12KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo