Publicerat: / Everyday

TO SOME PEOPLE ALL I WANNA SAY IS......NO,JUST..NO

  Okej nu kommer ni få skåda någonting som är mycket skrattretande. Bilderna är från en person som kommenterade min vlogg på youtube (förra inlägget). Denna person visste inte vem jag var, hade inte läst min blogg eller något liknande. BARA sett den videon. Detta är vad han kommenterade och jag svarade: 
OOOHHHH NO. vad ska man säga?! Stora bokstäver också. Och ingen logik i det hela. Utan bara skriver det rakt ut: DU KOMMER INTE LYCKAS.      Haha, jag vet inte vad jag ska säga. Såna här personer går inte att rädda. 
 
Dock så kommer jag antagligen ta bort videon någon gång, och ersätta den. Den är lite random och så. Detta var bara så att ni, mina läsare skulle veta hur läget ligger till!
 
Q: Har ni någonting att säga om det här? ;)
 
 
 


Postat av: J O S E F I N E

Det var riktigt dumt man kan ju inte veta allting om dig i en videoblogg så han borde läsa din blogg, han vet ju inte hur länge och hur mycket du vill det här.
Asså shit va roligt om du verkligen flyttar till Hollywood !!

2012-08-07 @ 13:59:28
http://sveablogg.se/jozis

Postat av: S O F I A

Den där brukar kommentera på mina YouTube-videos oxå! Typ jättespydiga och lite elaka kommentarer, och all text i caps lock haha :/ Men jag tror man kan blocka den :O Jag ska nog göra det :O

2012-08-07 @ 17:30:56
http://bananskalet.blogg.se

Postat av: Amanda

Den hade kommenterat på mina också taskiga saker men bry dej inte jag tycker det är bra att du kämpar för din dröm!! :)

2012-08-20 @ 22:36:16
http://maddyslife.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo