Publicerat: /

UNDER THE LIGHTS

Har varit hemma nu ett tag, det var ju inspelning idag. Mycket trevliga och roliga människor och fick faktiskt en bättre roll än vad jag hade trott. Blev lite uppgraderad kan man säga när jag väl var där:) Spelade flickvän till en kille. Nils Axelsson heter han för er som ville veta. It's official. haha nej jag skoja. Men det var en kul inspelning :)
 
Det som jag skulle berätta var att här om dagen sa min pappa att han borde börja kolla på jobb. Att han ska göra det när han blir färdig med en grej. YAAAY. Jag behövde inte ens fråga, blir så glad att han liksom vill.
Jag och Felicia på bild 


Postat av: Amanda

Vad är det för film? :)

2012-08-14 @ 19:57:12
http://amandajaderlind.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo