Publicerat: / Everyday

UNDERBAR DAG

Åh den här dagen har hittils varit helt underbar.
Först som jag skrev fick jag en liten roll inbokad. Och sedan i Sthlm på provspelningen så var det hur kul som helst! Den bästa audition jag någonsin gjort. Det var kul och jag kände att jag kom in bra i karaktären, Jag och min motspelare fick till den där kemin, och det berömde castaren oss för också. Det var en mycket rolig audition och woow I'm so happy. Fanns i n g e n t i n g jag hade kunnat göra bättre. Jag är nöjd, fick mycket beröm av mitt skådespeleri vilket känns riktigt skönt. 
 
Nu återstår det bara att vänta. Man ska som sagt hoppas på det värsta när det gäller sånt här, men det är svårt. Har till och med fått ett datum då de kommer höra av sig. 

När jag kom hem så låg det MASSOR av kläder , smycken och en väska från F o r e v e r  2 1 ! Paketet hade äntligen kommit. Det gick hur snabbt som helst att få hem det. Och jag är kär i allt jag köpte. supernöjd och det är hur fins dom helst. Vill ni att jag ska göra en video då jag visar upp allt? 
sedan efter ett tag gav min brors flickvän mig ett par sjuuukt snygga kilklack skor. MoviePremiere time! haha. så himla galet snällt av henne.
 
 här ser man i dålig kvalité nya örhängen tröja och knappt ett par virkade shorts. haha.


Postat av: Anonym

Ja lägg upp ett video inlägg om va du köpte!

2012-08-10 @ 09:20:54KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo