Publicerat: / MJ

arg!

på youtube-kanalen michaeljacksonVEVO
ni vet VEVO? alla artisters officiella kanal för deras musik-videor på youtube.
dom felsta fansen är riktigt arga, och vet inte vilka som ligger bakom just den kanalen. Såhär är det. Några av MJ'S populäraste musikvideos har blockats i många länder, och videor som kommit över 20 miljoner tittare har
tagits bort helt. och sedan lagts tillbaka. En video ''who is it'' har förresten tagits bort permanent, och den går inte att hitta någonstans längre :( videos som har färre views hålls kvar, medans dom med hundratals miljoner tas bort och lägs upp igen. michael jackson's videor på youtube i antal views är ingenting mot lady gaga, rihanna, justin bieber och så vidare och så vidare. VILKET DET BORDE VARA eftersom MJ har världens mest sålda album genom tiderna och har är den som har sålt flest skivor av alla artister någonsin. MEN NEJ. dom idioterna på michaeljacksonVEVO bara förstör. Jag förstår inte varför. De tar även bort kommentarer från arga fans som har klagat. what the heck is their problem? varför ta detta ifrån honom? han är värd så mycket. Jag är inte helt säkert men det verkar som att alla videos (förutom who is it och dom andra som aldrig funnits där) är tillbaka. men dom har ändå få tittare. alltså den som har mest har runt 50-60 miljoner. vilket inte är någonting. jag menar ..justin bieber-baby har 650 miljoner.
just sayin.
ÄR SÅ HIMLA ARG. FY !:(
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo