Publicerat: / Everyday

presenterar mig.

med lite annorlunda info kör vi på denna gång
UPDATE 2014: JAHAJA VAD ÄR DETTA FÖR INLÄGG?! KÄNNER KNAPPT IGEN MIG SJÄLV !Tja, jag heter Josefin Östevik och är 14 år, fyller 15 i slutet av mars.
Förutom sång, dans, skådespeleri och musik så älskar jag citat, ghost whisperer och william markström spetz!
disney channel är inte helt fel de heller :) På tal om citat så skriver jag dom flesta ni ser här på bloggen själv.
Jag spiller oftast när jag ska hälla upp dricka och har svårt att sluta skratta när jag börjat. På tal om random saker så har jag svårt att låta bli mitt hår, vilket är en ovana. En annan ovana är att jag skåpäter så det är helt sjukt. Jag äter helatiden nästan. En inte så rolig grej är att jag blir lätt generad, fast jag har en stark självkänsla och bra självförtroende. haha, får väl ta och leva med det antar jag. Att resa är typ en av dom bästa sakerna man kan göra, ah ge mig sommar. Min stora förebild och inspiration här i livet är Michael Jackson. kärlek till den mannen alltså. En annan sak om mig är att jag måste skriva ner allt jag ska komma ihåg. annars blir jag stressad. Planerar verkligen. Förresten, är fullständigt galen i USA. det är så himla underbart, och för er som inte varit där, åk dit. Ni vet inte vad ni missar!
Jag vill bli ihågkommen, inte ha ett vanligt svenneliv och jag tycker verkligen inte om lakrits, wok, fiskbullar och fetaost. Är också väldigt mörkrädd, ursch. Jag bryr mig verkligen om miljön och sånt. Får jag mycket pengar ska jag skänka en hel del till välgörenheter!
Älskar att ha något gemensamt med en person som man kan snacka oavbrutet om :')
så härligt!

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo