Publicerat: / Everyday

help me out

I'm so confused and I don't know what do do. I never thought I would doubt this. Never. I've always been the one thinking everything is possible. But now, I don't know wether to laugh or cry.
I can't just give up though.
 


Postat av: Sanna B!

Varför skulle du välja själv att ge upp? Jag är precis som du! Min högsta dröm är att vara med på disney channel och gå på röda matten, skriva autografer, spela in film, vara bakstage, jagad av paparazzi osv! Jag vill det med hela mitt hjärta ! Jag kommer iaf aldrig ge upp! Om det så är det sista jag gör, om jag inte gör det kommer jag ångra mig som in i norden. Jag vill inte slösa bort mitt liv för att....jag vet inte ens varför egentligen, kanske tanken på att misslyckas? Men det gör man bara om man ger upp. Ja visst, man kommer misslyckas tusen gånger. Men man kommer även att lyckas om man fortsätter kämpa! Om vi båda fortsätter kämpa, så kanske vi ses i L.A i framtiden som skådisar båda två :) Man vet aldrig vad framtiden har att erbjuda :)Skaffa streamzoo om du inte har det! Det är precis som instagram :) Där heter Sannabo! :) p.s älsar din blogg<3

2012-06-01 @ 20:39:19

Postat av: Emma

Berätta vad som har hänt, så kanske vi kan hjälpa dig? :)

2012-06-02 @ 09:32:15

Postat av: Isabelle :]

Sv: Aa verkligen :D

2012-06-02 @ 12:12:18
http://isaloll.blogg.se/KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo