Publicerat: /

EACH STEP COUNT♥

Jag hade egentligen tänkt att ladda upp min videoblogg där jag berättar en massor. Men jag känner mig ivrig nu, vill berätta hur saker ligger till. Jag laddar nog upp videon sen ändå dock

Det går bra nu. Eller..Jag tror det kan ha att göra med vad man har för inställning faktiskt. Men iallafall, nu känns det sjukt bra. 

•I lördags skypade jag med Klara  vilket verkligen var länge sedan. Iallafall, man blir alltid peppad när vi pratar, och hoppfull. Vi pratade så klart mycket om LA/USA och skådiskarriären och så vidare. Klara ska bli poet haha! ''Det är som en sån där stig i skogen som man inte ser så bra så man vet inte riktigt vilken väg man ska ta, och så dyker det upp massor av gropar och rötter man snubblar över på vägen''hej Klara om du ser det här;) Men iallafall så pratade vi lite att om jag och familj inte kommer flytta till USA (vilket inte får hända) så vill vi båda att jag ska försöka flytta till henne om det är möjligt så att vi bor tillsammans i LA. Så det finns flera vägar att ta, och jag har en bra känsla om det här. Jag känner att det kommer hända, jag kommer bo där snart.  

 

•Senare på kvällen, när jag kom hem från BreakingDawnpart2 (jag råkade se den igen) gick jag och pappa på en promenad och efter ett tag började vi prata spontant om USA flytten. Och ni vet hur nervös jag har varit för att han ska ha ändrat sig nu när vi ska flytta in till stan? But no. Ingenting sådant. Vi snackade istället om saker som om vi kanske kan hyra ut huset tills dom kommer tillbaka till Sverige och så vidare.. Såå ah nu är jag, min pappa och min syster på att flytta till USA. Mamma får väl.. Ja..vi får försöka övertala henne helt enkelt. Så nu väntar att pappa ska hitta ett jobb, annars går det ju inte ens. 

fick en fråga om vad jag vill gå för gymnasium. Skulle ändå ta upp det, för jag pratade om det med pappa ändå. Jag har två alternativ. 1.Pilträdsgymnasiet (nykommande musikgymnasium inriktad på musikbranchen). Eller 2.Sabbatsår. Ska gå in på det här med året 2013/14 mer sen. Ska förklara vad jag hade planerat om det blir sabbatsår, och så ska jag berätta lite mer om gymnasiet. 

 •Som ni vet har jag tagit tag i musiken och skådespeleriet mer på riktigt nu. Jag  har valt ut monologer och har börjat slipa på dom, och här om dagen när jag hade en liten singing-session märkte jag hur otroligt mycket jag utvecklats. Det är verkligen kul och blev peppad att bara fortsätta nu och bli ännu bättre. Man kan alltid bli bättre. Det här är bara början. 


•Imorgon ska jag kanske träffa Ellinore på stan, på söndag ska jag ha en jul-kväll med Jessica, och på måndag får jag tandställning! Vet.. skulle fått 20e. Men tydligen hade jag fått tid den 26e, vilket jag INTE fick egentligen.. men men:). På hiphopen är det såklart träning inför årets föreställningar ''YoYo!Land'' som gäller. Superkul. Och på teatern tränar vi inför en liten insats vi ska göra in public, typ flashmobs fast i sketcher. Omg. haha!

               

 





KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo