Publicerat: / MJ

Immortal World Tour - ♥Michael Jackson♥

 
Immortal igår  var helt otroligt galet bra. Alla som inte var där har verkligen missat något. Jag bara rös och grät. Total eufori. Alltså numren, dansarna, akrobaterna, musikerna och allt det tekniska var helt fenomenalt. Speechless. Men det som verkligen rörde mig, var Michael Jackson. Kan inte beskriva känslan. En stor glädje, men samtidigt sorg, eller jag vet inte. Det var nog bara en ''stark känsla''.Då jag inte kunde hålla tårarna inne var under de fina numren med Michaels underbara röst i lugna låtar, till exempel ''Childhood''. Oh boy. ''Befooore you judge me, try hard to love me, look within your heart, then ask, have you seen my childhood..''
 
En annan gång jag blev totalt överväldigad och rörd var i början av showen. Det började lugnt, med en liten scen och ett skynke bakom, med spotlight på en glittrig kille (otrolig dansare), osv. Till slut började en bild på MJ gradvis spricka upp och sen BOOM, skynket var borta och scenen med massor av stora bildskärmar osv var revealed. Michael överallt, och åh allt var så sjukt coolt. Det kändes så äkta och kunde inte stoppa tårarna. WOW. Och så flera gånger var Michaels speeches och hans röst och så vidare. Hade hört allt tidigare så klart men live var så otroligt magiskt.  En del nummer var så maffiga. Vilket tryck, vilka gale talangfulla människor.
 
Det som fattades, var Michael Jackson, i person. Allt jag önskade var att han skulle stå där på scen, framför mig. Ibland blundade jag, och hoppades att när jag öppnade mina ögon, skulle han stå där. Det var nästan så att jag trodde på att det kunde hända. Jag verkligen hoppades. En gång till och med letade jag efter honom, Michael where are you?.Det kändes verkligen som om han kunde vara där. Kunde föreställa mig honom där framför mig. Åh jobbigt, varför var han inte där..? 
 
I slutet av konserten kördes Michaels legendariska/feelgood/kända låtar och hela globen stod upp, sjöng, klappade och dansade.En del var tråkiga men jag stod upp hela tiden. Det var en sån kärlek, en sån värme och glädje. Det hela rörde mig. We are still truly blessed by Michael Jackson and will always be. Så glad, det är precis detta Michael har velat, många av numren kom från hans egna idéer. Så fint. Han måste vara glad. Det rörde mig, saker som Michael har planerat, satt i hop och slitit hårt för förverkligas.
 
Michael Jackson is legendary, genius, the greatest entertainer that has ever walked this planet, the king of music, the sweetest of hearts, a loving humanitarian and a very humble, innocent and beautiful person. 
 
Ta er tid att titta på dessa är ni snälla!
Every day I love you more than yesterday, I'm blessed. Will I ever be able to thank you enough? ♥




KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo