Publicerat: / Musik/Artist

JOSEFIN - DON'T YOU WORRY CHILD

Tyckte det var dags för en ny cover. Var väldigt längesedan.
♥ 


Postat av: Sara

Du sjunger bra, din röst är bra men du sjunger i fel takt, och i HEEEEELT helt helt helt fel ton, det är öronbedövande! Jag tycker tyvärr att du ska ta dtt egna tips och inte bara lägga ut det för att få ut det, utan faktiskt lägga ner tid på det och slipa på det, du kommer bara skämma ut dig själv annars!

Svar: okej, kram
Josefin Östevik

2012-11-24 @ 11:19:43

Postat av: Ida

Din röst är riktigt bra, men jag måste hålla med den andra kommentaren att du tyvärr var i helt fel ton och takt i låten.. Men fortsätt att öva, öva, öva så kommer du att komma så långt du bara vill, för din röst är verkligen bra! Och din blogg :) Måste också säga att ditt hår är helt amazing!!!
Kram! :)

Svar: tack för dina ord och komplimanger :)Och den andra delen. Helt ärligt, I know. Jag kan ju det här med musik så jag vet när någonting är fel ton och så vidare. Det handlar om att kunna behärska det också.
Blir såklart ledsen av sådant här men jag tar mig samman och någonting av det. Jag vill träna så hårt som möjligt så jag blir RIKTIGT BRA. Ska börja vara mer perfektionist, och jobba hårdare

tack
kram på dig
Josefin Östevik

2012-11-24 @ 15:16:50

Postat av: S O f i A

Gud så grym du är!!!

2012-11-24 @ 22:23:46
http://bananskalet.blogg.se

Postat av: Elin

Hej, håller med kommentarerna här upppe. Men du har sjukt fin röst, den är så söt! hihi, älskar din röst!! skulle inte du kunna lägga upp fler video när du sjunger oftare??ååh, jag älskar det! skulle du kunna sjunga: Utan dina andetag-Kent , diamonds-Rihanna?

Älskar din blogg, kommer aldrig sluta läsa den!

2012-11-27 @ 16:10:43

Postat av: Jennica

UNDERBART FINT LÅTER DET!

Svar: tack tack tack tack
Josefin Östevik

2012-11-27 @ 16:40:32



KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo