Publicerat: / MJ

MICHAEL JACKSON WARDROBE/MICHAEL BUSH

Nu ska jag skriva lite mer om när jag var på Getty Images Gallery/Michael Jackson wardrobe by Michael Bush i Westfield. 
(The pictures are not mine, I did not photograph inside the gallery since we weren't allowed to) 
 
Jo det är alltså en utställning som finns uppe under 1 månad. Och herregud, inglasat i ett rum fanns ett stort antal av kläder Michael Jackson haft på sig. Till exempel:
 
1.Beat It Jackan han hade på Dangerous World tour 2. Den kända guldjackan från HIStory world tour
2.Skjorta och byxor Michael hade under This Is It-perioden 3.En jacka som Michael hade på sig en gång som beskriver att man inte ska lyssna på det pressen säger. Åh den videon finns på youtube. **You tell em Mike!!** Hör man massa som skriker ;) 4.En jacka Michael haft på sig med Peter Pan som betyder mycket för honom. Neverland hette ju hans underbara ranch där han bodde fram tills 2005. 
 


Här sprutade tårarna..- Ett meddelande Michael skrev till oss, hans fans.
'' I love you so much, thank you all. I will always adore you all. Love *MichaelJackson* - Love the children.''
 Allt var så äkta, så surrealistiskt. Hans handstil mitt framför mig, hans ord, å herregud jag ord kan inte förklara känslan.Jag kunde inte förstå det själv. Det fanns ett till sånt här meddelande. Det var ett örngott som han hade skrivit ett liknande meddelande på och slängt ut till hans fans genom ett hotellfönster i Japan. Hade innan sett videon på youtube då han gör det i sin pyjamas ååh så gulligt haha. Och sen plötsligt ligger den framför ögona på mig!
På ett ställe låg det tre ikoniska things. - En av  Michaels fedoras(hatt), The Glove(handsken), hans loafers!!(Typ De enda slags skorna han dansat i/ och använt) och ett par solglasögon gan haft lite då och då. Hans loafers och hans hatt var signerade också.
 
Åh och medans jag var där inne spelades några av mina favoritlåtar från Michael. De lyckades alltså mitt i prick. Det var dom otroligt fina och lugna låtarna som man blir helt varm av. Ängel.
 
Och efter turen hände någonting som var helt insane
Michael Bush var där. Michael Bush är mannen som kände Michael mest. En av hans bästa vänner. Michael Bush var mannen som tillsammans med Michael Jackson, designade alla Michaels scenkläder och ikoniska outfits. Under 25 år!! I talked to him. I ungefär 20 minuter. Det var fler som jobbade där och vi stod och pratade. Han berättade om hur han och Michael hade suttit vid ett bord i timmar för att komma på idéer. Han berättade om hur han hade kommit med förslag ibland och Michael hade kommenterat roliga saker som ''Ohh I ain't gonna wear that!'' haha.. osv.Och lite om internskämt som de haft mellan varandra.
Kommer tårar när jag skrivet det här nu. Förstår ni?!Det är ju så verkligt. Helt sjukt. Mitt framför mig står han där och berättar om minnen med Michael och så vidare. Michael har tittat in i hans ögon, och sedan har han tittat in i mina efter.  Och sedan skakade han min hand efteråt också. DEN HANDEN HAR MICHAEL JACKSON OCKSÅ SKAKAT.
Jag darrar nu. Då var jag rätt lugn förutom en gång då tårarna pressade lite medans han berättade saker, men jag skrattade bort det. Fast det är nu efteråt jag har börjat inse vad som verkligen hände.
 
Åh jag blir så glad att ''Michael Jackson'' lever kvar. We are one big family. Där var det fler som berättade att de hade varit på immortal och hur otroligt bra det hade varit. Ett tag var det en annan tjej inne i utställningen som var klädd som MJ - hon började också gråta. Åh den värmen då man inser att man inte är ensam. Jag visste det innan men det var ju så verkligt där och alla skrattade och var glada och de påminde mig att kämpa för min dröm, för plötsligt så är man där.

Här är jag och Michael Bush. synd att pappa inte är bra på att fota, men vem bryr sig.♥ Den här mannen är en legend. Han är otroligt känd ska ni veta. oj juste , kom på nu hur sjukt känd han är..
 IMORGON ÄR DET IMMORTAL WORLD TOUR




KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo