Publicerat: / Everyday

Getting braces November 20th

Har kanske inte vart så tydlig med det. Det blir tandställning, vilket jag faktiskt är lättad över för min tandläkare och jag pratade och hon berättade att det inte kommer ta längre än efter sommarlovet 2014. Och att behandlingen faktiskt går att fortsätta i USA! Det var riktigt skönt att höra efter som vi förhoppningsvis flyttar då...Och så får jag ett superfint leende vilket kommer hjälpa mig mycket inom bland annat karriären :) 
 
Så kommer jag att dra ut 4 tänder (..) innan. Har inte ens fått någon tid för det än vilket känns lite smått stressigt. Men men vi får väl kontakta dom annars. Får först på överkäken, sedan några besök efter får jag på de tre bakre tänderna på båda sidorna av underkäken. Senare får jag på alla tänder på underkäken. Så snart blir jag ett äkta braceface! lol. I've never ever pictured myself with braces before. 
Ni kommer få se bild på mina tänder senare. Kommer även komma videos om hela grejen. 
     
                


Postat av: Ida

oohhh du kmr ju få jättefina tänder verkligen!!

2012-10-09 @ 20:59:00

Postat av: A M A N D A - The L.A dream!

Jag tycker tandställning är jättegulligt så be happy haha :D

2012-10-13 @ 21:13:09
http://amandaabitch.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo