Publicerat: / Mina Videos

I ♥ FALL TAG

Funderar på att börja youtuba på riktigt nu. Så videor från den här kanalen är alltså inte menade till bloggen från början, utan jag lägger bara  upp de här då de laddas upp. Har förresten massor av planer till min svenska youtube/blogg-kanal:) Iallafall så vill jag utvecklas med den här kanalen. Kommer använda en HD kamera sedan. Det är ju helt kaos med denna. Men jag ville mjukstarta och använda min iPhone, och göra en liten tag-video. PLEASE SUBSCRIBE HERE ♥
 


Postat av: A M A N D A - The L.A dream!

SVAR: Jag gör det verkligen :D
åååhhh ja jag ville verkligen det, och hade tänkt köpa biljetter eftersom min mamma också gillar MJ, men det blev inte så. Ska du?

2012-10-17 @ 18:25:18
http://amandaabitch.blogg.se

Postat av: Louise

sv: Åh vad kul! :D Du får skriva vad du har gjort sen så kanske man kan få lite tips hehe ;) Läste om the making of harry potter på din blogg och blev så hiiiimla taggad haha!!

2012-10-17 @ 21:44:26
http://www.lbennhult.blogg.se

Postat av: Louise

Sv: Jaa verkligen!! Så jäkla coolt! :D
Jo då det går bra! Är mitt uppe i alla ansökningar nu och måste skicka in dom inom tre veckor så det är lite stressigt men är astaggad! Hur går det själv med LA? :D har lite svårt att hänga med, lutar det mot att ni flyttar nästa år eller om två år? :)

2012-10-17 @ 22:02:34
http://www.lbennhult.blogg.se

Postat av: Jennica

SKRATTAR IHJÄL MIG!! HAHAAHH!
Sorry candle! Vet inte varför jag tyckte det var så kul, det var bara det :-)

Svar: haha vad söt du är ! :D
Josefin Östevik

2012-10-18 @ 14:03:47
http://myliifeasmee.webblogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo