Publicerat: / Everyday

tar en liten paus

Hej på er, hoppas ni mår bra.
Jag har tänkt lite och jag känner att jag skulle behöva en liten bloggpaus. Det är mycket just nu och det känns som jag behöver få en ny start på saker och ting. Skulle helst behöva ett lov just nu. Det hela har lite med det jag skrev om i förra inlägget att göra. Det är mycket jag behöver göra, och jag har en hel del krav på mig själv också. 
Även fast jag tycker om bloggen, mina läsare och så vidare så är det en liten press just nu. Därför känner jag att det bästa är att ta en liten paus, så att jag kommer kunna tillbaka ännu starkare med mycket förbättringar. Det blir ju roligare för er också. Dock vill jag inte vara borta länge, skulle bli jobbigt då, haha. Men 1 vecka iallafall. Om jag behöver mer så låter jag er veta det. Så jag tycker ändå att ni kan klicka in er här lite då och då, för att vara säkra. Jag kanske till och med kommer tillbaka ännu tidigare. Men vi får se!
 
hoppas ni förstår, vi ses snart♥
 en sån här plats skulle jag gärna vilja befinna mig på ett tag. otroligt fint


Postat av: M A J A S

Kom tillbaka snart!!!!!!

2012-10-07 @ 21:29:26KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo