Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Saker jag ser fram emot i höst♥

London. Åker den 29 Oktober och stannar fem dagar. Herregud vad underbart. Bo i europas största shoppingcenter i ett mysigt hotell, pinkberry finns där! Starbucks, The making of Harry Potter, kunna shoppa på min favoritbutik - tre vånings Forever 21! och själva staden i helhet. Fish n chips i London liksom!
Halloween. Jag bara älskar det. Nu råkar vi vara i London just den perioden. Men det kanske går att hitta på något ändå, fast lite tidigt / sent ;) 
Michael Jackson Immortal World Tour. I Globen den 3e November. Åh vad jag längtar , det kommer bli så himla bra. Jag kommer antagligen rysa en hel del. Och att få träffa massor av andra Michael Jackson fans :'D!! Har alltid velat det. Synd bara...alltså OM jag hade gått på en Michael Jackson konsert där han faktiskt var där på scen. JAG KAN INTE FÖRKLARA KÄNSLAN. alltså jag hade gråtit som en galning, mitt hjärta hade pumpat i 27000000 och jag hade antagligen tältat ute i 7 dagar. Hade vart helt obeskrivligt. Men men.. det kommer bli grymt ändå.
Twinight (Ja det heter Twi N ight. det är liksom en kväll med bara Twilight). Ska antagligen gå på Twinight men min bästis. Om inte blir det iallafall premiär. Då visar dom breaking dawn part 1 och sedan världspremiär på breaking dawn part 2. Den 13 November! Omg. Måste se till att läsa ut boken. Kommer bli fantastiskt.
 
Och sedan massor av andra saker som myskvällar till exempel, sådant som inte är inbokat/bestämt än. Finns massor av saker jag vill göra. 
 
Q:Vad ska ni göra i höst? Vad vill ni göra? Har ni tips på saker att göra?
 


Postat av: Anonym

Hhahaha till twilght råkade du skriva twinight !!!!

Svar: titta nu vad jag skrev...
Josefin Östevik

2012-10-08 @ 17:09:56

Postat av: Tilda

Åååh jag vill också åka till London! Avis.. haha.. Fin blogg btw! :)

Svar: tack !
Josefin Östevik

2012-10-08 @ 18:38:14
http://invisibility.blogg.se

Postat av: AW - Fotograf

Ska se till att börja på den direkt :) :)

Svar: grymt ;) !
Josefin Östevik

2012-10-08 @ 19:05:05
http://megapixeln.se/

Postat av: Anonym

Hej!
jag har en fråga.... alltså när man ska söka ett jobb på statist.se så finns det ju en ruta där man kan skriva saker o där det redan står "jag är intresserad" ska man skriva något mer eller ska man bara klicka på "skicka"!
hur brukar du göra?
jättesnällt om du kunde svara!
kram <3

Svar: Hej!Kul att du frågar. Du behöver inte skriva någonting mer !
Det gör inte jag heller. Det är väl om det är någonting speciellt de behöver veta :)
lycka till, kram!
Josefin Östevik

2012-10-08 @ 19:08:36

Postat av: Lollo/Lovisa

Jag ska till Paris, gå på nattbio (BDP2, såklart) och lära känna min nya systerdotter.

Det jag vill göra: Lära känna fler personer, umgås massor med mina nära och jobba upp mina betyg.

2012-10-08 @ 22:28:39
http://saralovisa.blogg.se/

Postat av: Matilda

Åh vad kul!! Jag åker till London två dagar före dig och kommer hem på Michael Jackson "eventet". Haha! :) Hade också velat gå på Twinight men för det första så bor jag för långt bort och för det andra så är jag för ung, well well. Någon annan gång! :)

2012-10-12 @ 15:38:43
http://reflectionsofmoments.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo