Publicerat: / Los Angeles 2011: Hey Hollywood Here I Come

L.A GUIDE - BEACH WALK

Finally.
 
Ett härligt tipsär att åka ner till the beach walk . SantaMonica to Venice. Det är så relaxat och härligt där nere. Havet till vänster/höger och massor av fina hus/lägenheter/butiker på andra sidan. Folk på skateboard, cykel och rullskridskor. Åh så himla underbart. När vi var där så besökte vi först Santa Monica beach/pier och sedan gick vi  en bit på beachwalken till bilen och åkte sedan till Venice, vilket är en väldigt kort sträcka! Man kan se Santa Monica piren från Venice Beach hehe. Så finns det en skateboardrink med massor av duktiga skatare. Palmer everywhere of course och lite trevliga gatushower (som man stöter på ett antal gånger i LA).


Postat av: Nellie

när jag var på santa Monica var det rå kallt & molnigt så jag shoppade istället.. VÄRLDENS bästa shopping tycker jag!! Brandy Loves mellville butiken (shopping från himmelen)
också har dom ju en riktigt riktigt stor forever21 butik, du kanske inte var just där uppe men reser du till LA igen måste du åka dit igen haha ;)

Svar: Hehe okej vad synd! Det är inte ofta det är moln i LA direkt;)Åh pratar du om Third Street Promenade ? det ligger i och för sig i Santa Monica. ÄLSKAR Brandy Melville! fast hittade det inte när jag var i LA.. :/
Ja men gud forever21 var jag inne i på alla möjliga ställen haha!

ja absolut, när jag flyttar** dit.. ;)

visst är Cali världens bästa?
kram på dig!
Josefin Östevik

2012-09-04 @ 18:03:39

Postat av: Nicole [ Foto & Vardag ]

Ser verkligen upp till dig massor! Älskar också att sjunga och går på teater, men har verkligen inte kommit lika långt som du! Och så står du alltid för dina åsikter! :)

Svar: TACK TACK TACK. vet inte vad mer jag kan säga
lycka till, ge inte upp och träna träna träna. det kommer hjälpa. practice makes perfect. It really does =) kram
Josefin Östevik

2012-09-04 @ 19:00:05

Postat av: Emelie

Åh jag var i Santa Monica i sommras. Det var helt underbart där!

2012-09-05 @ 17:51:52
http://stylebysvensk.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo