Publicerat: / Los Angeles 2011: Hey Hollywood Here I Come

L.A GUIDE - THE GROVE

Otroligt mysigt ställe. Man skulle kunna säga att The Grove är en blandning av ett shopping mall och en shoppinggata. Det är utomhus men allt är på samma plats:) Så underbart ställe att vara en dag på. Supermysiga restauranger också. The Cheescake Factory bland annat! Så går det en härlig spårvagn runt området också.
För er som är intresserade av sådant kan man faktiskt spotta en och en annan kändis här också. (inte för att jag gjorde det). Olika artister brukar också ha spelningar här, och det är också stället där Mario Lopez ''extra'' tv show spelas in.
 
Bredvid The Grove ligger Farmers Market , har hört så mycket bra om såna ställen och speciellt det , men visste inte mycket om det då. Men näst gång ska jag absolut besöka det stället! 
 
REKOMMENDERAS STARKT.


Postat av: Sandra

Åh, spännande! Jag ska troligen till LA i November, kul med lite tips :)

2012-09-19 @ 21:25:33
http://sandrafalkevik.com

Postat av: Ida-Singer-Cheerleader-living in California

Farmers market är ju en mat affär ? <3

2012-09-20 @ 05:36:45
http://thecalifornialife.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo