Publicerat: / Everyday

meet me in the land of wonder.

Ni är så underbara. Tänker inte skryta här och beskriva varför,  vill bara att ni ska veta att jag läser allt och även om jag inte hinner svara så betyder det super mycket. Glad att jag kan inspirera♥
Är sjuk. Har varit det sen i söndags. Men försökte gå till skolan idag, fast det blev värre. Men gick på skolfotograferingen iallafall.
 
Plus så hade jag en rätt så dålig dag igår. Vill inte sprida något negativt på bloggen men är inne i en liten neråt period , hoppas den inte varar länge. Jag ska iallafall fortsätta kämpa. Jag har ju kommit så långt nu, och längre ska jag. JAG LOVAR. JAG TÄNKER INTE GE UPP and I won't take no for an answer. 
 
Vi har ju faktiskt börjat diskutera USA flytt öppet hemma nu iallafall. Så hur som helst är det ett stort framsteg.
kommer upp en dagens outfit idag!


Postat av: cornelia

vet att du kommer lyckas!! <3

2012-09-05 @ 17:38:16

Postat av: sanna

Hej sötan! :)
Vad händer hos dig? :)

Kramar.

2012-09-06 @ 15:57:22
http://erikssonsanna.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo