Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

A NEW YEAR - A BETTER YOU

Jag måste ändra mig nu. Eller..Förbättra mig. Jag är en bra person, och det vet jag. 
Men det är bara det att, när jag gick upp för att göra frukost började jag bråka med pappa och det ville jag verkligen inte. Jag menade inte alls det. Jag var så peppad och glad på det här året och så slutar det i tårar istället. Ja i alla fall, han kan VERKLIGEN inte ta skämt, alltså det språket vi i min ålder snackar med varandra och skrattar åt. Det tar han åt sig av och beter sig som en liten unge när han blir arg och bläääh. 
 
Ja men i alla fall.. Jag har märkt att jag inta alltid säger det jag vill säga, utan ibland säger jag någonting mer dumt, klagosamt(ord?) eller taskigt. Alltså inte ofta alls. Men nu snackar vi hemma ibland. 
 
Från och med nu är det slut på allt sånt här. Att bråka är onödigt, och speciellt med dem man tycker om mest. Hur ska det kunna vara fred i världen om man till och med bråkar med sina närmaste?'
Åhh nu tror jag att min syster är osams med honom också..
 
Så nu ska jag försöka vara den bra versionen av mig själv på heltid. Det kommer hjälpa så himla mycket. Både andra personer och mig. 
Karma.
 
Gick i alla fall upp och tog en nyttig frukost, ja för sådant ska jag också fortsätta med. Det ska bli så skönt. Ikväll kanske jag ska till friskis med min syster också! Nu ska jag nog sortera lite papper och fixa med min whiteboard så att jag kan komma igång med det här året som kommer bli the shit for me!
 
Så jag ber er alla. Var snälla och glada. Även när ni bara vill skrika åt era föräldrar. Se det ur en annan synpunkt. Vad skulle du tycka om du såg det på film? Pinsamt. Älska folket runt om kring så kommer du också bli älskad. WORD.
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo