Publicerat: / Q&A

FREQUENTLY ASKED

Jag kände att jag verkligen behövde svara på era frågor! Ni är så gulliga. Wishing you the best of luck! :D
svar: Tack! :D Ärligt talat, ja. Det är palmer överallt och solen skiner. Men såklart finns det mindre attraktiva områden. Haha alltså det kan vara rätt smutsigt. Men om vi säger såhär - Det är sjukt fint där det är fint på filmer till exempel .Alltså bra områden, finare områden, shoppingställen, stränder, turistställen osv. :) 

1.Jag har CV på statist.se/skådespelare.se, filmcafé och på stagepool. Men betalar dock endast för statist.se. Ofta har jag sökt roller där och fått komma på audition. Ofta har jag också blivit kontaktad. Då vet jag inte vart dom har sett mitt CV men det är antagligen där :)

2.Om du menar på semester så kan man åka dit utan visum i ett antal veckor. Men stannar man där lite längre kan man ansöka om turistvisum vilket håller i tre månader, fast så tror jag att man kan förlänga det. Flytta dit, ja då krävs ju ett visum vilket är en krångligare process. Det finns sjukt många olika visum så det beror på situationen! Det är svårt. Men absolut inte omöjligt!

3.Jag skrev ett inlägg förut faktiskt! Jag bestämde mig. Varje nytt ord jag hörde skrev jag ner och såg till att jag lärde mig. Hade ett brinnande intresse, lyssnade verkligen. Tittade mycket disney channel, youtube och typ MJ videos (sådant som intresserade mig alltså). Sedan började jag prata en hel del och spelade in mig själv. Kunde typ härma vad amerikaner sa och försökte få det bra. Är ganska lättlärd i alla fall. Sedan om det var någon mening som var svår att säga eller som jag snubblade på envisades jag mig att klara det. Sa den långsamt först sedan snabbare och snabbare. Lärde mig olika fraser och ''snackspråk''.


Absolut! Jag har faktiskt planerat att göra det :) Känd är ett lite skakigt begrepp, men jag ska göra mitt bästa och komma med tips! 

Jag kommer fixa en sådan video, ska du se! 
Det kommer bli bra, jag tror inte riktigt på att du inte är bra på någonting.. Klart att du är, girl :) 

Hehe. Standard frågan här på bloggen ;) Jag vet inte riktigt om man borde gå ut med sådant, men priset kommer du få reda på om du anmäler dig. I alla fall kan jag säga att det finns olika paket att välja på och det jag valde var det billigaste, det kostar cirka 15 000. Yup... Pretty expensive I'm aware.. oops, I said it. Äsch. Nu vet ni en gång för alla ! Och ja det är en seriös organisation, TJ är superbra! han håller i det. Folk har fått ett stort skjut i sina karriärer genom programmet. Men sedan är frågan om det är värt the effort och pengarna. Det avgör man själv! 

Jag blev antagen till ett program som kallas Hey Hollywood Here I Come. Där fick jag träffa agenter/casting directors och managers! omg I just realized what I actually have done. duuude

 
Det tycker jag absolut att du ska göra! Det var superkul :) Jag lärde mig inte så himla mycket eftersom jag redan varit på inspelningar och researchat en hel del och tränat teater, MEN det är jag det och om inte annat är det en bra chans att få vara med på inspelningar och så vidare. Det var så sjukt kul åter igen! Jag tror att många kan lära sig av det och att det är nyttigt!

             Du kommer in till adressen, sätter dig ner och får fylla i ett papper. Väntar ett tag sedan blir du kallad. Där inne får du agera. Antingen har du fått manus innan eller så ger de dig ett scenario som du ska improvisera. Ja eller så blir det cold read, vilket betyder att du får pappret framför dig och agerar direkt :) Sedan filmas du och du får säga namn ålder, och ofta berätta om dig själv. Sedan tar de bilder på dig.

Det finns ingen anledning att vara rädd! De är jättetrevliga och gör bara sitt jobb. Det är din chans att visa vad du har att erbjuda rollen!  Var trevlig och tveka inte att fråga om du undrar något. Och ha självförtroende!
     Åh tack så himla mycket. Håller mig peppad! Vad kul att du vill bli det! Jag kommer göra specifika inlägg med skådespelar och casting tips! Så då kan jag berätta hur ett CV ska se ut :) 
Och nej du behöver inte skriva någonting annat i rutan! Ja förutom om det är någonting du bara måste tillägga. Men det brukar det inte vara. Så tryck bara på sök :) eller skicka... haha jag minns inte ens. (var inne där nyss..)
En video kommer dyka upp! kram :) 

Absolut, jag ska fixa en video!


 
 Hihi, som sagt. YES!
 
 
 
 


Postat av: Sanna ;D

Vad kul!:D hoppas det går bra!:)

2013-01-10 @ 09:01:26
http://handlingar.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo