Publicerat: / Dress For Success

NEW WEEK + OOTD ♡

Den här veckan kommer nog vara fullspäckad den också, men det är så det ska vara!
Idag börjar danslektionerna för terminen. Funderar dock på vart jag ska gå. Egentligen vill jag ju utvecklas så mycket som möjligt. Iallafall, på onsdag tror jag att jag ska på öppet hus på Rytmus. Antagligen i Örebro, men det finns i Stockholm också. Sedan på fredag ska jag träffa Moa och prata massor LA. Var ju sjuk när vi skulle träffas. Sedan är det nog en hel del med skolan också. Så fortsätter jag med min beauty/fashion-kanal! så excited! 
 

Postade en ny video på starluster07!Postat av: E M E L I E

Hej på dig! :)

Hoppas att du har haft en bra start på veckan.
Just nu pågår det en frågestund på min blogg, och jag skulle bli jätte glad om du skulle vilja ställa någon/några frågor. Det vore toppen!

Kram!

2013-01-28 @ 20:49:35
http://emeliejosefin.webblogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo