Publicerat: /

Nya läsare..

Etersom jag satsar mer på bloggen nu så betyder det ju fler besökare och läsare. NYA besökare och läsare.
Jag var lite rädd för det här då jag vet att många kommer missförstå eftersom de bara ramlat in på min resa.
 
Ni som följt mig hela vägen vet ju hur mycket jag har gått igenom och hur svårt det är men att allt äntligen börjar fixa sig.

Nu ska jag snabbt skriva lite till dig som skrev den här kommentaren, och ni andra:
Nej, man kan inte flytta till USA hur som helst. Och jo, han kan visst söka jobb i USA. Det finns till exempel ABB kontor i California. Får pappa jobb från ett visa supportive företag får han arbetstillstånd och vi i familjen får visum från hans visum. 
Jag har en kompis som flyttat till USA nu i sommar. Hon och hennes familj
Jag har en till kompis, Klara som också håller på med skådespeleri och musik. Hon flyttade också dit i somras med sin mamma, och det är henne jag ska hälsa på nu i år. 
Så det är möjligt.
Jag tycker det är synd med folk som inte tror att någonting är möjligt, utan att ens ha tagit reda på hur det verkligen ligger till först. Det är dom som inte kommer lyckas, inte VI som tror,försöker och kämpar. Det är VI som kommer lyckas en vacker dag! 

Ni som vill börja följa mig på min resa får gärna titta in här för att få reda på hur allt började och hur jag har hamnat här jag är idag :)

Tryck på bilderna för att komma till de olika kategorierna!          
 
 
 
 
 
 


Postat av: Frida

sv:Det hoppas jag:)
vad roligt att du tycker om musik med.
Kram

2013-01-06 @ 13:13:33
http://frijarta.blogg.se

Postat av: nina

Undrar hur många läsare du har dagligen! :)

2013-01-06 @ 16:55:12
http://accordingtoN.blogg.se/

Postat av: .

Den personen har fel du kan flytta till USA genom din pappas jobb och få visum. DOCK kan du inte flytta dit och bli skådis/sångare. Du kommer inte ha tillåtelse att jobba och genom att du inte kommer ha tillstånd attt jobba så kommer ingen agentur eller skivbolag signa dig.

Svar: precis :) jo, faktiskt. Min kompis Klara som flyttat dit har kommit i kontakt med två agenturer som vill signa henne. Hon håller på och ansöker om någonting som kallas work authorization
xoxo
Josefin Östevik

2013-01-06 @ 20:43:01

Postat av: Samuel Landén

Måste bara spy på Mr Anonym. Vilket losertänk. Ingeting är omöjligt, vill man något tillräckligt mycket kommer man alltid klara det.

Älskar din inställning och mål. Kör hårt och never ever give up!

Mvh Samuel Landén,
(Kusin till johan och mikaela östervik - är vi släkt då? Ingen aning vem du är nämligen haha)

Svar: håller med! Jag har tidigare fått en hel del värre kommentarer. Men det påverkar mig inte eftersom jag vet att det är fel, och eftersom jag fått så otroligt många positiva kommentarer.
tack, jag ska köra hårt och absolut aldrig ge upp!

låtsassläkt skulle det väl vara,haha.. Jag ohar nämnligen inte samma mamma som Johan och mikaela, bara samma pappa :)
Josefin Östevik

2013-01-08 @ 20:52:02

Postat av: Towe

Spyr på folk som skriver sånt där. Allt är möjligt och du är så himlans bra som tror på dig själv och dina drömmar, och vågar visa det! När du blir en stor skådespelerska är det du som kommer skratta åt dem! :)

2013-01-10 @ 21:54:52KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo