Publicerat: / Everyday

♡PLANS, PROJECTS, LIFE, DREAMS♡

Heey sunshines! 
Tänkte bara berätta att jag har lite nya idéer och sådant som jag vill förverkliga. Jag håller alltid på att jobba mot en bra rytm och balans i allt jag håller på med, måste göra och vill göra. Jag tror att jag kommer få det att fungera. Jag ska försöka nu och jag vet att saker kommer bli superbra. 
Jag ska börja med en grej snart/nu som nog kommer bli kul och spännande, vi får se när ni får ta del av det :-)!
Men detta är bara så ni vet att jag är liksom ''in progress'' och jag tycker att jag gör framsteg varje dag. 
Jag vet att jag sagt det förut, men bloggen kommer absolut bli bättre och bättre under tiden jag gör framsteg. Snart har jag hittat en perfekt balans och det kommer rulla på galant. 
positiv inställning and I'm there! 
 

Ikväll ska jag fortsätta fixa med det här och så ska jag göra vanliga saker som duscha, lägga fram kläder och så vidare. Har ju casting imorgon så ska förbereda mig lite inför det också, och boka tågbiljetter. Here we go again... ;)
 
Förlåt för liten bild. Vet att det ser otroligt fult och oprofessionellt ut. haha! =)
 
 


Postat av: Mikael

Tjena, jag gillar din blogg!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Tack och kram från Mikael

2013-01-17 @ 21:36:46
http://forum.modekampanj.comKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo