Publicerat: / Los Angeles

snart ses vi igen ♥

Ville bara hålla er lite uppdaterade. Jag har hittat biljetter för 1 000 kronor billigare än vad jag hittade innan. 
Så nu börjar det verkligen bli rimligt för mig att få ihop! 90% säker :D Visst, kommer ju behövas lite mer pengar, annars kommer jag inte kunna äta och göra saker där borta... Men det fixar sig! 
Har pratat en hel del om det hemma och det är okej för både mamma och pappa att jag åker! Och vi satt ner och kollade på lite datum och så. Det sista nationella provet är dagen innan den 17. Det kommer även att vara en lovdag mitt i. 

Det jag behöver göra nu är att få tag på Klara så jag kan höra om det är okej att jag kommer dessa datum! Hej Klara om du ser det här! Så måste jag också kolla med skolan. Men dom måste tillåta det här. Haha1

Har också börjat tänka på vad jag kan göra där borta också. Alltså förutom se hur det är att bo i lägenhet där, chilla, shoppa, nöjen och så vidare. Nu tänker jag karriärmässigt. Ska se lite mer så berättar jag allt när jag vet!

Om det blir så att jag åker, kommer jag alltså åka helt själv. Det är första gången jag gör det. Och så ska det mellanlandas också...Jag kommer absolut växa!
 
 
 


Postat av: Väggblomman.

Att vara hotellbetjänt innebär att följa en hel del regler. Inte röka på jobbtid, inte vara sen, inte peta på eller äta av mat som ska serveras, inte störa hotellgäster, inte röra hotellgästernas privata ägodelar m.m.

Men där - inne på hotellrummet dit du skulle föra ett par beställda handdukar - står den blåa gitarren som din kompis gnatade om i musikaffären här om dagen. Den är så otroligt fin och du måste bara få peta på den. Dra en gång över stålsträngarna. Hotellgästen är inte där, så du passar på.

Vad händer då om du sitter med gitarren i famnen och precis när du dragit det enda ackord du kan - D - märker att hotelldörren öppnas. Du är tagen på bar gärning.
Spelar det då någon roll om det råkar vara världens mest kända kille som står i dörröppningen?
Tänk efter. Det kunde hända dig.

Vill du läsa mer?
BelieveThis.blogg.se

2013-01-07 @ 17:58:25
http://believethis.blogg.se

Postat av: Ewelina N. Edberg

fin blogg

2013-01-07 @ 18:37:58
http://ewelinaedbergs.blogg.se

Postat av: Jennica

HEEJ! Har skickat mail till dig, kolla gärna :)

Svar: Heej! Jag har sett mailet! Verkligen jättesnällt D:D, jag ska svara på det snart! Har bara varit lite mycket nu :)KRAM
Josefin Östevik

2013-01-07 @ 18:41:28
http://myliifeasmee.webblogg.se

Postat av: Sanna ;D

Hoppas nationella går bra!:D

2013-01-08 @ 07:36:34
http://handlingar.blogg.se

Postat av: A

Åhhh så avundsjuk jag blir!! Själv tjatar jag för fullt för att få åka till London och gå på konsert!!

Just nu har jag veckans blogg, kika in och anmäl dig! :)
http://justamandaagain.blogg.se/2013/january/v-som-i-veckans-blogg.html

2013-01-08 @ 15:42:47
http://justamandaagain.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo