Publicerat: / Los Angeles

something about the sunshine

Har skypat med Klara ikväll och nu är jag så taggad på att få komma till L.A igen! Can't wait. Finns så mycket jag ser fram emot och vill göra. Typ som Hika/PW i Runyon canyon/griffith park, mys på stränderna, froyo/sprinkles/urth och alla andra cafén, shoppaaaaa - vill tillbaks till The Grove och 3rd Street men vill även till ställen som Beverly Center till exempel. Så har dom tydligen en pool där jag ska bo (hos Klara) Skulle också vilja till farmers market, någon känd premium outlet , fairfax medmer. omg och till PINKBERRY<3 Haha orkar inte , finns så mycket jag vill göra så vi får se vad det blir! På förmiddagarna kommer jag vara själv eftersom Klara går i skolan och hennes mamma jobbar. Så då får vi se vad jag hittar på. Har lite ideer :) 
 
Vill också försöka ta tillfället att göra ''karriär''-grejer. Har några ideer nu men ska titta runt och tänka lite på vad jag kan göra! 
 
I alla fall, ska inte ha förväntningar, det bästa är ändå att jag kommer få vara där. Få uppleva the vibe igen och gå runt på gatorna i solen. Känna att jag är hemma. Bli peppad på nytt av att bara vilja fortsätta ännu mer!
 
Så i alla fall, ska prata med mina föräldrar igen och se när vi kan boka och så. 17 maj är datumet som antagligen kommer att gälla! Ledighetsansökan från skolan måste fixas också :) 

Dagen jag flyttar, när den nu är. Det kommer vara underbart.
 


Postat av: Liborius

åh vad roligt med LA:D

2013-01-12 @ 22:25:46
http://liborius.blogg.se

Postat av: Q.

Kollade på ditt videoinlägg som du postade här nedan; fan vad GRYM du är på engelska! Hur länge tränade du för att få det perfekta uttalet? :)

Svar: hihi tack! jag har alltis varit bra på engelska i skolan, men i slutet av 6an eller början av 7an tror jag det var så började jag hårdträna! och woila!! (stavning) nu är jag här , så glad att jag gjorde det :D

KRAM
Josefin Östevik

2013-01-13 @ 00:45:21
http://ngo.webblogg.se

Postat av: elsa

Åh vill också till LA!

2013-01-13 @ 09:36:49
http://elsakarlstrom.blogg.se

Postat av: Tilde

Gud vad underbart eller! Vill också åka dit !:)

2013-01-13 @ 11:55:56
http://tildebergmans.blogg.se

Postat av: Alice

Åh nästan lite avis på dig, även om jag vet att du kämpat för att fp göra detta, att komma till din drömstad, los angeles. Jag önskar dig iaf en underbar resa! kram <3

Svar: om du vill dit är det absolut inte omöjligt ! :)tack så mycket vad snäll du är <3

ha det bra, kram!
Josefin Östevik

2013-01-13 @ 19:55:38
http://alicemoa.devote.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo