Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

start with the person in the mirror.

Alla har vi problem, saker som är jobbiga. Kärlek som suger och en vardag som är bitter. Men nu tycker jag att vi alla har en chans att stanna upp. Ta ett djupt andetag och omvärdera livet ett slag. Vi måste lära oss om ödmjukhet, att inte lägga negativ energi på andra, att vara glada för andras skull. Och att uppskatta det man har.
Men i alla fall, att allting händer av en anledning är någonting jag tycker man ska intala sig. Viktigast av allt är att inte glömma bort vem man verkligen är. Vi måste våga drömma. Livet är fullt av motgångar men dem är bara till för att vi ska växa, att vi ska kunna gå vidare och bli både starkare och visare. En dag kommer vi nå våra drömmar om vi försöker, och om vi inte glömmer bort de här småsakerna. Det lönar sig att vara ödmjuk, att tro och att vara den starkaste i slutändan. Jag har alltid sökt motivation. Den har kanske funnits där, men har inte alltid orkat. Men nu vet jag att livet och världen är där ute och jag ska inte låta jobbiga moment stå emot. Jag tänker stå kvar. 

Och till alla er som är besvikna och mår dåligt, det behöver inte vara 1 januari för att man ska börja om. Det finns alltid en chans där. Det handlar bara om att våga ta den. 
Låt t.ex inte en förlorad kärlek förstöra den du är. Livet har bra börjat och det är dags att ta tag i det. 
Ta vara på dagen. Cause if time came to an end today, what would we want to change if we could turn it back? 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo