Publicerat: / Everyday

everything will be just fine :)

Har inte varit en jättebra dag idag. Eller, den började bra men sedan blev det lite kaos. 
Jaja, jag ska inte gå in på det. Utan jag har kommit fram till att jag måste andas ut, försöka hålla huvudet högt, tro och vara positiv. Måste även stay true to myself and be real. 
 
I allafall, jag har pratat med min handledare i skolan och det verkar gå bra att jag åker till L.A dom datumen! Skitbra! Men nu hänger det på om vi lyckas sälja huset.. Jag ska ju betala för resan men jag har inte dom pengarna just nu, och man måste ju boka, och mina föräldrar har inte råd just nu heller. Så det är bara hålla tummarna på att någon lägger bud på huset nu.. Och att det slutar bra..
 
Det är rätt mycket just nu och jag hoppas verkligen det löser sig. Det är liksom hela min framtid. Men som sagt, andas ut, det kommer att ordna sig. Det kommer bli helt amazing till slut.
 
Kanske talar ut och förklarar allt för er senare. 
 


Postat av: Nicole Dahl ♥

Super fin blogg! Ha en bra kväll!♥

2013-01-14 @ 19:36:33
http://nicoledahl.blogg.se

Postat av: Jenny

Hoppas morgondagen blir bättre :)

2013-01-14 @ 21:07:17
http://jjennyerlandsson.blogg.ser

Postat av: nina

Hoppas allting löser sig!

sv: Jag ska stanna i två år och plugga, sen ska jag förmodligen jobba 1 år (som man får när man pluggat 2 år - det jobbvisumet är rätt relativt lätt att få) men sedan vill jag såklart stanna och då måste jag försöka bli sponsrad av ett företag som kan göra så jag få arbetsvisum... vilket är jävligt svårt, men inte omöjligt! ska ju stanna i 3 år minst förmodligen så att hitta kille och gifta sig är väl inte utanför kartan heller, kan vara möjligt.. även om det är jävligt ungt haha men why not :))) kommer ju in i landet så! haha.

alltså lånet blir jävligt stort - ja, men helt klart värt det. kommer ha ungefär 160,000 i lån efter två år i skolan och sedan vet jag inte riktigt hur det blir med jobbåret efter det, om jag tar ännu ett lån eller inte. beror helt på om jag får betalt på jobbet, det är inte garanterat. arbetsåret efter studierna ses mer som praktik nämligen och det är bara ett stort plus om man faktiskt får betalt haha. okej så: av dessa 160k som lånas, ska ungefär 140 kanske betalas tillbaka, resten är bidrag (ungefär som studiebidrag :)) och de ska betalas tillbaka på ungefär 25 år tror jag. det är inte så farligt som det låter, man få helt enkelt finna sig i att inte kunna leva lika lyxigt ett tag efter studierna tar slut.. MEN SÅ VÄRT! :)

kram!

Svar: ska svara snart, mycket nu....hihi :)
Josefin Östevik

2013-01-14 @ 21:45:52
http://accordingtoN.blogg.se/KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo