Publicerat: / Everyday

THE BRIGHTEST OF STARS

har lagt upp bilden förut, yes. But I like it, and I know many of you have not seen it, och så vill jag jättegärna fortäsätta ta såna här bilder. Måste bara komma överens med någon som kan ta dom på morgnarna! 

Anywhoo,
 Vill bara snacka om den underbara känslan jag träffas av ibland då jag ba ''WOW. I'm going to be  a star. I'm going to work SO HARD. I'll shine so bright, osv.'' HAHAHA. LOVE IT. Den är helt underbar. 
Ibland står jag framför spegeln i mitt rum till exempel och dansar commercial/hiphop till olika låtar och bara föreställer mig det som i en musikvideo / på en scen osv. Ja jag kan ju dansa så jag vet att det inte är omöjligt. JAG ÄLSKAR DET SÅ SJUKT MYCKET. Sitter även just nu och lyssnar på en inspelning jag gjorde av Diamonds - Rihanna och den blev rätt så bra i alla fall. Okej, kan göra det så mycket bättre nu, men ändå! 


Får bara en sån kick. ÅH VAD JAG ÄR REDO - BRING IT, WORLD , redo för challenges, för hard work och bara få glänsa. Jag vill göra mig själv stolt och värd det. Jag vet att jag kan. 
Jag ska jobba för att utveckla my craft, look my best, confidence, och bara göra det jag älskar. 
Vill verkligen gå långt. Jag vet att jag kan. Har verkligen utvecklats så mycket, hittade en skitgammal video på när jag sjöng hahaha. Så nu ser jag fram emot ännu mer utveckling och flera framsteg! 
youwon'tgettherebywaiting.
 
hoppas förresten ingen tar illa upp av detta, märkte att det var en riktig boost självförtroende. Men vet ni vad? Det tycker jag man har rätt till! Annars kommer man ingen vart :) 


I alla fall, remember to just be you and SHINE 


 
 
 


Postat av: Mary - m.ade b.y m.ary

Kul att du kämpar för att nå din dröm, det ska man göra! Håller tummarna, härligt att du är osvensk och vågar. Tummen upp ;)

2013-01-11 @ 09:53:06
http://www.madebymary.se

Postat av: elin stridh

ha en fin dag!

2013-01-11 @ 10:51:59
http://elincecilia.com/KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo