Publicerat: / Skådespeleri

V Ä G G E N

Är påväg mot Tcentralen nu för min audition är klar. Måste vara en av dom roligaste och bästa jag gjort :D men nu går vi vidare..
När jag kommer hem hoppas jag det finns tid till att träna och fixa lite på det jag nämnde innan!Postat av: Jenny Erlandsson

hoppas din audition gick bra :D kram

2013-01-18 @ 20:04:25
http://jennyerlandsson.blogg.se/

Postat av: Lilana

Berätta allt i detalj..hur hittade du? Har du tränat på manus innan? Satt alla "kritiserare" som i idol där de gör auditions? Kan du förklara och beskriva hur och så?

Svar: jag kommer som sagt absolut att svara på sånt här, vill bara inte lova massa saker eftersom det är mycket att göra nu, men vänta så kommer det :) KRAM!
Josefin Östevik

2013-01-18 @ 20:14:51

Postat av: Alice - bilderbyalice

fina bilder, hoppas det gick bra!

2013-01-18 @ 20:17:28
http://bilderbyalice.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo