Publicerat: / Tips

WHAT'S ON MY iPHONE

 
1.
We♥It - Någonting som håller mig lite extra inspirerad glad
StarNow - Actor's audition finder / artists / dancers / models 
Countdown - Superbra, du kan ha hur många du vill, och med egen bild på varje! Har redan skrivit in den till L.A fast det ens inte är säkert än..haha ;)
Calendar - BÄST! Använder som min kalender och det är verkligen underbart bra. Håller koll på datum, kan planera och se vad som händer den kommande veckan :) 
Mail&Maps- well obviousy. Mail är bra för bloggmail och jobbmail. Och maps använder jag när jag ska på auditions i Stockholm haha!
Skyscanner- OMG! Där jag hittade de bästaste flygbiljetterna till L.A. Grym app!!
 
2. BLOGG
Wunderlist - EN AV STORFAVORITERNA. checklistor. Finns att ladda ner gratis på appstore på macen också! älskar. Här har jag just nu alla blogginlägg jag vill/ska göra.
Videofyme - Används inte så mycket i mobilen, men ska nog börja göra det. Bra att kunna använda då man inte har tillgång till datorn.
bloggar (ooops, hade precis lagt till de till hemskärmen, följer många fler och en av dom som är med där vet jag inte ens vilken det är. Men i alla fall, Patricia i L.A har jag följt som en galning, och Klara Gadd såklart my friend, och Nicole har en underbar blogg och henne känner jag lite. Men skulle verkligen tipsa om de :) 
Photo collage - Om jag mobilbloggar eller instagrammar använder jag den här appen till mina kollage. Hade en bättre förut så tror jag ska byta till den, men den här är bra i alla fall!
blogg.se - Hands down. 
 
3. HEALTH
ShapeUp / Calorie Counter har varit en riktig räddning. Använde den hela tiden när jag blev mer fit och åt hälsosamt. (äter). Använder den fortfarande. Inte regelbundet som förut dock. Men DEN REKOMMENDERAS STARKT. Runkeeper använder jag också på vår/sommar/höst då jag springer/joggar/PW
 
 
4.MUSIC ♥
 
5.SCHOOL
 
och juste.. translate haha. jag kan vara lite rolig ibland. Får ofta hjärnsläpp på ord på vardera språk : svenska/engelska då jag switchar hela tiden. Kan behövas i nödlägen. Trust me. lol
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: - J U L I E T T E

haha, oj det var många appar :)

sv: tack :)

2013-01-12 @ 10:04:51
http://juliettems.blogg.se

Postat av: ebba

hoppas du får en bra lördag !
allt bra ? :)

2013-01-12 @ 10:46:59
http://ebbalinneaa.blogg.se

Postat av: Alice - bilderbyalice

nice appar!

2013-01-12 @ 11:22:49
http://bilderbyalice.se

Postat av: Happypanda

diggar headern (y)♥
Undrar ifall du vill kika in på min blogg och kolla på min nya design. Kanske ställa någon fråga?:) kramis.

2013-01-12 @ 12:33:52
http://bettinaeide.blogg.se/

Postat av: Happypanda

diggar headern (y)♥
Undrar ifall du vill kika in på min blogg och kolla på min nya design. Kanske ställa någon fråga?:) kramis.

2013-01-12 @ 12:35:38
http://bettinaeide.blogg.se/KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo