Publicerat: / Los Angeles 2011: Hey Hollywood Here I Come

Om Hey Hollywood

Länge har jag fått frågor om Hey Hollywood Here I Come, både kommentarer och mail.
Nu kommer jag svara och förklara lite.
 
-Jag åkte med deras program i oktober 2011.
 
-Det är dyrt, ja. Men det får man avgöra själv. Jag valde det billigaste paketet (silver) vilket låg på 15 000 (nu tänker jag vara helt ärlig för har fått denna fråga så många gånger!) I det paketet ingick: en dag med utbildningar och 1 dag med audition. 
I det paketet ingick inte hotell,flygbiljett (det gör det inte i något) mat, osv. I de andra paketen finns tex just det, prof. headshots, nöjesparkbesök, åka limo etc. Ja och det är fler dagar och så.
 
- Ja, sidan är riktig. Jag har lite smått kontakt med några som var där samtidigt som mig, någon bor i L.A och jobbar som skådespelare. MEN det kanske inte var helt HHHIC's förtjänst, det vet jag faktiskt inte. 
Programmet är riktigt, men absolut enligt mig är det alldeles för mycket pengar. iallafall om man inte är redo. 
 
Vilket absolut inte jag var. Men det var en härligt kick för mig, min stora dröm var disney channel, och en agent sa till mig att jag skulle passa bra där. Det minns jag.Och jag fick komplimanger av en skådespelarcoach om min engelska och så vidare. Men ärligt talat, jag trodde jag visste allt då, men man utvecklas och nu vet jag mycket mer om vad som verkligen krävs, vad det handlar om, och att jag verkligen vill vara med om inspelningar, träffa underbara talangfulla människor och jobba.
 
och PUH--LEAASE: Åk inte om ni inte talar flytande amerikansk engelska utan svensk brytning. Visst , det fanns skådespelare där med accenter. Många även britter, någon med jamaicansk etc. Och det är bra! Det är viktigt och attraktivt i branchen, men om ni vill bli skådespelare i USA, om ni vill få roller som alla andra: är det självklart att man måste prata som en också. 
 
Jag ångrar absolut inte om jag åkte, men jag kanske ändå inte skulle rekommendera det som det bästa alternativet. (om man inte är riktigt redo.. och har pengar!) Titta vad mer som finns :) Kontakta mig om ni vill ha tips!

 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo