Publicerat: / Everyday

Om min blogg.. And Cory Monteith

Sorry att jag knappt bloggat någonting nu. Var påväg upp med bloggen och det gick jättebra ett tag.
Visst, det skulle vara kul att ha en ännu mer framgångsrik blogg, och inspirera fler och så vidare. Men helt ärligt tror jag att jag ljugit lite för mig själv och lagt för stor press på mig själv med det här med bloggen. Det viktiga för mig är att jobba för mina drömmar , utveckla skådespelandet, musiken och ta mig framåt. Jag tror att slutar jag stressa med bloggen kommer mycket mer energi kunna läggas på det. Vi får se hur jag gör med bloggen framöver. 
 
Men juste! Idag var det sista dagen att fråga i frågestunden! Så dom svaren kommer ni få :)
 
Idag fick vi hemska nyheter. Jag antar att ni har hört om Cory Monteith. Jag är chockad. Det är bara så himla fel. Han verkade vara en sån bra, härlig, rolig person och verkligen talangfull. Han skulle gifta sig med LeaMichele också.
Jag hade iallafall precis tittat på en video med bland annat Cory och Chris Colfer (glee cast) och så gick jag ut till mamma och så berättade hon. Helt sjukt. It's unfair. Glee kommer inte vara samma utan honom heller.

Let's keep playing the music. Let's grin at all the smiles. Let's never forget.♥

 
 
 


Postat av: Nathalie

Är också sjukt chockad! Tycker så synd om Lea!! :( hon kommer få planera en begravning istället för bröllop...!!! Åå tycker verkligen synd om henne och hans familj och släkt också!
RIP

2013-07-14 @ 20:22:56

Postat av: Fatma

Verkligen hemskt!

2013-07-19 @ 20:57:42
http://fatmas.se



KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo