Publicerat: / Musik/Artist

Billionaire Practice

  Tränar på låten Billionaire, inför I am music inspelning :)
Jag tyckte att jag kunde visa er en sån här video, då det är långt från perfekt. Jag har knappt värmt upp innan, kan knappt låten och så, det ska bli kul att kunna jämföra den här med slutresultatet!

Kom mer än gärna med låttips! Kommer göra musikvideor och livevideos fram över, och uppträda live såklart. Behöver verkligen musikinspiration! Jag älskar Michael Jackson, Beyonce, Zendaya-style och en hel del mer Ni kanske förstår lite den musiken jag vill göra? kram! 

 

 Postat av: joanna-livet med Asperger symdrom

Hej tänkte bara tipsa om att jag just nu kör veckans blogg där du har chansen att bli länkad inför mina 200-600 unika läsare dag:)
http://www.domkallarmighannes.com/2013/06/veckans-blogg.html

Så passa på att gå in och ta dig en titt:)
Om du inte gillar sådana här kommentarer eller redan fått en liknande så ber jag om ursäkt och hoppas du får en underbar dag:)
kram

2013-06-06 @ 20:32:59
http://domkallarmighannes.comKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo