Publicerat: / Dreams&Plans

Drömmar

Jag har så mycket olika drömmar, stora som små. Det är en skillnad på drömmar och mål! Mina mål har jag nu äntligen samlat på ett ställe så att jag vet om dom, och kan stryka över dom när de är uppnådda. Dom ska finnas där och jag ska försöka läsa dom två gånger om dagen, när jag vaknar och när jag går och lägger mig.

Men iallafall, jag tog också tid att bara låta min hjärna drömma. Så jag skrev ner en hel bunt drömmar också, så nu tänker jag dela med mig av några till er! 
 
♥Lära mig japanska, spanska, Italienska eller kanske franska
Skulle vara så härligt att kunna ett exotiskt språkhelt flytande, jag vill verkligen lära mig så mycket jag kan, och förstå att åka till exempel till Japan och kunna prata japanska med invånarna :)
 
♥Spela i en stor filmproduktion eller serie
Stora drömmen i skådespeleri. Vilken känsla att vara med om det. Att få vara en karaktär som man lär känna genom tiden , eftersom det är en stor produktion. Och vakna varje dag för att gå till inspelning med ett underbart gäng av talangfulla personer. Och samarbeta och vara med om något otroligt. En dröm skulle vara någon slags Fantasy/äventyrsfilm- eller serie. Till exempel någon serie som Once Upon A Time (♥) eller någon film som Snow White And The Huntsman, Beautiful Creatures etc.
 
 
 
♥Hjälpa världens barn 
Jag föreställer mig att på något sätt vara väldigt mycket inblandad i välgörenhet/hjälpa till/resa osv. Vill åka runt till folk i hela världen, och hjälpa. Eller anordna en stor konsert eller någon slags produktion och skänka pengarna till något bra. 
 
 
 
Åka på turné
Vilken känsla. Efter hårt jobb får man åka ut och framföra det man älskar och tror på, bara känna in publikens kärlek och bara KÖTTA. 
 
 
 
♥Resa runt i Asien (och världen så klart!) 
Besöka Kina, Japan, Korea, Thailand(har varit där en gång), Singapore osv .Få uppleva kulturerna på riktigt. Gå på marknader, testa någon kampsport, besöka fina ställen&utsikter, se nåt ballt kung-fu-ish tempel haha, äta sushi, fira någon slags högtid. SÅ COOLT.
 
 
 
                        
 
♥Växa min blogg
Om jag v'äl skulle bestämma mig för att lägga ner tid på bloggen, skulle det vara så härligt att komma med mycket inspiration , härliga inlägg, videos , och börja tjäna pengar på den. Tänker inte ljuga liksom, skulle vara nice att få in lite extra pengar då och då, Kanske man kan lägga på något sparkonto. Men jag tror också något som en lyckad växande blogg, skulle vara en extra boost, och väldigt roligt att ha.
 ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥

♥Flytta till Los Angeles.
Såklart! Höll på att glömma ;) 
 
♥Bo i mitt drömhus 
På ett vackert ställe i L.A - Hollywood Hills eller liknande. Sedan såklart utomlands i andra länder skulle itne vara fel att bo någon gång. Ska vara pool och världens finaste utsikt. 
 
 Och någonting till viktigt..
Vill må riktigt bra, vara gladare, se ut mitt bästa genon träning, hälsa, jobba hårt och vara sann mot mig själv - leva livet och bara växa och växa. 
 
Det var några av de drömmarna jag har!  vill ni ta del mer av dom- följ mig på weheartit! iamjosefin
If you can dream it, you sure as hell can do it. 
 


Postat av: Emma

Vet att jag har frågat en gång redan, men whatevs ;) Sökte du till cirkeln? :)

Svar: du kanske inte ser mina svar, nej jag sökte inte cirkeln.. jag upptäckte det för sent tyvärr!kan svara i ett inlägg om du inte ser :)
Josefin Östevik

2013-06-23 @ 22:09:05KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo