Publicerat: /

We Can't Stop ❤Postat av: Jennica

Åh är det du som sjunger? Det låter olikt eller så har di utvecklats Grymt mycket! Om man jämför detta och din Billionar så har du ju utvecklats grymt grymt mycket! Låter jätte bra! Keep it up

Svar: tusen tack! blir glad av att höra det!det känns bra att alltid utvecklas,
<3
Josefin Östevik

2013-06-19 @ 22:20:34

Postat av: Ida

Alltså jag är ledsen, men du är inte bra på att sjunga. Visst du sätter vissa toner men inte mer än så. Lägg ner.

Svar: en vacker dag kommer du ångra dessa ord, kram :)
Josefin Östevik

2013-06-21 @ 15:48:58

Postat av: A M A N D A - The L.A dream!

Jag tänker vara ärlig med dig nu, - den här låten gjorde du bra. Din röst lät coolt osv OCH MISSTOLKA INTE MIG NU men om du ska satsa på något av de tre saker du vill lyckas med, satsa på dansen för du är för jäkla duktig på att dansa! jag kan inte döma dig inom teater/skådespeleri eftersom jag knappt se dig agera, du kanske älskar att sjunga och så, och BRY DIG INTE OM HATERS, det är det jag älskar om dig eftersom du inte bryr dig om sånt, du kör ditt eget race, men sång är inte riktigt din grej. Men det betyder inte att du inte ska sjunga.

2013-06-21 @ 22:07:45
http://amandaabitch.blogg.se

Postat av: Emma

Jag håller med Amanda!

2013-06-22 @ 09:36:33

Postat av: Emma

Det är inte säkert. Många drömmer och kämpar som fan, men extremt få lyckas. Du ska självklart inte lägga av, men det känns lite som du tar för givet att om du bara kämpar, kommer du lyckas.

Svar: ärligt talat, ibland tycker jag att du verkar döma mig. jag kanske har fel, sorry isåfall! men tro mig, jag är medveten om dina ord här.
Jag har utvecklats så otroligt mycket. Jag har en lång väg att gå men jag ska se till så att jag hamnar där jag vill genom hårt jobb och kärlek till det jag gör.
Josefin Östevik

2013-06-23 @ 14:23:54KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo