Publicerat: / Everyday

NO WORRIES... ?

Pengaaaar.
Kan göra en galen men det gäller att se det positivt för av att oroa sig kommer man ingen stans.
I all fall..
 
Jag vill ju verkligen åka på SOCAPA. Men detta hänger på mina pengar som är låsta. och det är ovisst när dom kommer vara tillgängliga. 
Så vill jag gärna på något artistläger igen. Och ha medlemskap i en agentur och ta några fler skådespelarkurser hos dom, och på det här ska jag spara till Los Angeles flytten. Juste sedan är det julafton snart, det har varit lite födelsedagar, jag vill ha ett par nya uggs som vinterskor och jag ska köpa en vinterjacka imorgon (billig, och ska betala hälften med mamma)
 
Och vet ni vad som hänt nu helt oväntat? Jo min macbook har upphört att fungera. Den är så viktig för mig och jag spelar in, gör videos, bloggar, tränar, skolgrejer, the lost goes on... Detta är någonting jag verkligen behöver. Så ja vad kostar en ny? 9500 kronor. Det som är grejen är att detta hade jag inte ens planerat. Det kom liksom som en bonus yaaay...
 
Det jag kan göra är allt jag kan för att lösa detta och tänka ut vad som är allra viktigast. Det känns som MacBook och SOCAPA först och främst. Väldigt gärna artistläger också.
Men det är inte lite pengar vi pratar om. 
 
spara, jobba hårt för att få film och tvjobb, börja sjunga på begravningar, och göra småsaker hemma, och önska mig i julklapp. Allt känns liksom som att det flyter på och det går så bra för mig nu. Sedan har man ju det här. Men med rätt attityd ska jag fixa det här... på något sätt 
 
     
  
 
 
 


Postat av: Diana

Några till hade visst fått callbacks nu. Blev inget för mig den här gången men har ju mycket annat på gång + lärde mig mycket av resan och fick väldigt bra kontakter i t.ex. England så är inte hela världen iaf. :)

Jag har gjort min hemsida på hemsida24.se. Betalar för domännamnet och för att inte ha reklam. Kostade ca 2000 följt av en årlig kostnad men tror inte att det skulle vara så dyrt sen. Tycker att det är starkt att du sparar och kämpar: kommer ihåg hur det var innan jag började jobba och även nu måste jag ju vara sparsam i övrigt. Du kanske kan kolla upp stipendium och sånt? SOCAPA har ett eget men vet inte om det folk utanför USA kan söka, men finns tydligen en del stiftelser och sånt som kan hjälpa till. Har själv inte mycket koll men någon nämnde möjligheten för mig för ett tag sen :)

2013-11-12 @ 12:06:09
http://ddiana.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo