Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Bli glad snabbt.....Tips♥

Jag var nyss arg av någon anledning.. Bara bubblade inom mig, hah... Först hade min syster tagit mina banan/havregryn/russin/kanel osv.. kakor som jag längtat efter hela dagen efter att ha stått med sent igår kväll... Sedan så har pappa åkt iväg och spelat badminton trots vi äntligen BESTÄMT att vi skulle övningsköra..
(Hör ni hur fånigt det här låter nu när jag skriver ..)
 
 
Man vill inte vara arg, utan glad! Åtminstone när det gäller såna här små saker. Så såhär gjorde jag , och det fungerar:
 
1.Var ärlig. Erkänn att du är arg. Ja sa det till och med högt till mamma. Jag sa att jag är arg , att jag inte vet varför och att jag vill ändra på det. 
 
2.Då kom jag på den brillianta idén att hämta mina post it - lappar där jag skrivit ner mina affirmationer.. Jag stälde mig framför spegeln precis som jag gör på morgnarna och läste upp dom högt för mig själv! 
Några av mina affirmationer är ''I am positive'' , ''I am beautiful'', ''I make today wonderful'', ''I love me'', ''I believe'' , ''I am the girl I've always wanted to be'', ''I can do anything - I'm an achiever''  - med fler!
 
Nu känner jag mig genast glad och taggad. Super va?


Postat av: Wendla

tack Josefin!!

Svar: <3
Josefin Östevik

2013-10-08 @ 22:03:13

Postat av: Ella Stork

fn vad bra tips!

Svar: Bra att du gillar det!
Kram
Josefin Östevik

2013-10-09 @ 06:49:00
http://ellastork.blogg.se/KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo