Publicerat: / Everyday

Happy, proud & determined

Jag känner att mitt beslut just nu är bra. Jag bloggar när jag känner för det och vill, när jag kan och när jag har någonting speciellt att visa / berätta.
 
Det jag håller på just nu är att jag äntligen gör det jag bestämt mig för. En ändring. Får in rutiner. Bryter vanor och framför allt skapar nya. Jag fokuserar på det viktiga , det som tar mig framåt och det som gör mig glad.
Detta är som jag sagt min 30 day challenge. Idag är vi inne på dag 5 och jag kan säga att jag är så himla glad att jag gör det här och jag märker redan resultat. Jag känner mig närmre varje dag, jag känner mig lite gladare varje dag. 
 
Just nu , när jag är sjuk , tar jag ändå vara på dagen och gör det jag kan för att vara produktiv. Man får anpassa sig. Det ända är väl att man inte kan träna, sjunga och prata så mycket. Hoppas det går över så snabbt som möjligt! 
har nog lagt upp denna förut. Men vad gör det? :) 


Postat av: Julia Forsberg

Jättefin blogg!

2013-10-29 @ 11:34:31
http://jandy.blogg.se/

Postat av: Amanda

Lät bra, förutom att du är sjuk så krya på dig! :)

2013-10-29 @ 12:11:38
http://Aamandasphotos.blogg.se

Postat av: Saandrafoto

Hoppas du får en bra dag, kolla gärna in min blogg! :)

2013-10-29 @ 13:17:08
http://saandrafoto.blogg.se



KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo