Publicerat: / Everyday

Roomspiration & Future dreams

God morgon solstrålar!
Tänkte dela med mig lite av härlig inspiration jag blir glad av - när det kommer till någonting jag inte bloggar om lika mycket. När jag ser dessa och liknande blir jag så inspirerad och längtar tills mitt rum är fixat, vilket vi ska göra nu. 
Och jag längtar så tills jag flyttar till L.A (vilket hon i 1:a videon för ett litet tag sedan gjort) och får inreda min lägenhet supermysigt och fint!

Förresten... Jag subscribar en hel del såna här liknande kanaler.. Några av mina favoriter är breelovesbeauty, stilababe09, nikkiphillippi, macbarbie07 osv.. 





KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo