Publicerat: / Everyday

Bits of my day: Stockholm&Audition

 
Det var en jätterolig casting idag. Och jag fick spela både själv, mot en tjej i min ålder , och mot en kille. Ja dom var också där och gjorde audition. Jag fick sjunga också! ;) Det var/är en så fin dag idag och då blir allt genast lite bättre. När man väl faktiskt går  till ställen i Stockholm tänker man på hur fint det verkligen är och att man vill bo där istället. haha
Fick en fråga om vad det var casting till den här gången: Gevalia reklam!  Men det verkar vara en sån där stor casting med mycket folk som kommer in!
 
Efter castingen gick jag til DMretro för första gången, följer på instagram och har kollat in webshopen. Och åh vad jag älskar alla kläder där. Har inga pengar just nu men längtar.

Det  blev det massa kaos idag också för efter min audition hade glömt kontanter hemma så var superkissnödig så ja det var en fin historia jag inte vill återuppleva...hahaha.. Och tåget krånglade på både dit och hemvägen med förseningar och fel.. Kom hem en timma efter jag skulle. Jaja jag är glad för det! Känns så kul att komma igång igen!


Postat av: Maja

Hej! Hur fick du reda på denna castingen? Vill så gärna åka på några men vet aldrig hur jag får tag på informationen... Fin blogg! :)

Svar: Statist.se, filmcafe.se, stagepool.se är bra tips!
Finns tydligen i tidning också, men kollar inte där , kanske borde ;)
Josefin Östevik

2013-11-11 @ 11:42:52



KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo