Publicerat: / Everyday

FILMA VIDEOS

Jag har en hel del härliga videoidéer nedskriva, så inom kort kommer ni få se massa nytt om det går som jag planerat. Jag ska ta ett litet tillfälle i helgen.
Om ni har förslag på videos kommentera gärna!
Det kan vara vad som helst. Karriär, tips, livsstil, hälsa/träning, stil, sång, någon monolog/skådespeleri, follow me around, dans, musikvideo, behind the scenes, usa, LA, självkänsla, tankar, vlogg, tips.. Jag har massor av idéer men vem vet ni kanske har några jag inte tänkt på? 

Här är förresten min skådespelarkarriär-serie på en plats. Många har nog sett den men här är den i alla fall! Vi får se om jag kanske lägger till någon mer video i den serien !

 


Postat av: N

Prata gärna om LA, din karriär, skådespeleri och gör gärna en monolog :) Skulle vara jätte kul om du pratade om hur du vill att ditt liv ska se ut om typ 5 år eller nåt? Och hur du tror att det kommer att vara :)

Svar: tack! har skrivit upp :)
Josefin Östevik

2013-09-18 @ 17:16:58

Postat av: Anonym

Vill bara börja med att säga stt jag älskar din blogg så stört mycket! Den är sååå inspirerande, jag och mina kompisar pratar tillochmed om dig i skolan :)
Typ dans/ tips på monolog!

Kram!

Svar: Tack så jättemycket! Det betyder verkligen ska du veta.
tack för tips
<3
Josefin Östevik

2013-09-18 @ 21:38:14



KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo