Publicerat: / Everyday

Pursue Life

Det här är en stor del av vad som händer nu, och vad som är kommande.

♥Rytmus! Som ni vet har jag börjat på musikskolan Rytmus i Örebro. Jag får hålla på så mycket med musik nu. Skitbra sånglektioner, skriva egna låtar, spela in, lära mig noter, sjunga och uppträda. Känner att jag kommer utvecklas mycket musikaliskt! 
♥Spela in! I skolan finns bra studio att spela in i, vilket jag inte gjort än och tror ingen annan i 1:an har gjort det heller. Så där hoppas jag att jag får chansen att spela in lite! Jag har även en egen inspelningsmic och mixer hemma. Men det har varit problem med den! Någonting har blivit fel och det låter dåligt. Jag vill inte spela in när min röst blir förvärrad liksom! Men tydligen så går det att fixa, ska kolla upp det! Kanske kan köpa en bättre mixer också.
 
I alla fall! Jag har planer på covers jag ska spela in som jag har börjat jobba med. Vi får se vad jag gör av det men det är ju bara kul! Och i skolan ska en egen låt spelas in också: hoppas jag kan skriva klart en bra! 

 
Skulle också vara kul att testa på att göra videos till mina inspelningar senare ;)...hmm! 

♥Instrument! Har bestämt mig att bli mycket bättre på piano och gitarr. Vill kunna kompa mig bättre och vara bredare helt enkelt. Detta lägger jag inte någon stress på verkligen! Jag gör det när jag vill :)
♥Uppträda/Tävla! När jag får chansen fortsätter jag att uppträda! 
 
 
Kurser: Gick precis en masterclass som ni kanske vet! Jag vill verkligen gå fler steg och i andra liknande! Bara det finns pengar. Vill bli så mycket bättre som jag kan och kunna lägga till på cv:t såklart : 
♥Försöka träna minst 4 gånger i veckan! Jag måste verkligen bli bättre på det ! Jag SKA. Ska börja med detta mål att träna minst 4 gånger i veckan. 
♥Bättre Material!  Tänker be någon ta nya och BRA bilder på mig till mitt CV. Ska börja bygga på en hemsida.
♥Sidtalanger! Såklart alltid förbättra andra saker som musiken, vighet, dans och så vidare! Och på USA-delen: håller jag verkligen uppe engelskan/amerikanskan väldigt mycket just nu.  
Och fortsätta träna(springa/workout)  och sätta nya mål inom det.
♥Auditions&Jobb! Har verkligen varit så sjukt stilla på den fronten på sista tiden. Man blir lite frustrerad men det är bara till att hänga i , vara glad, fixa bra material och bara fortsätta! 
♥Young Actors Camp/SOCAPA! Jag vet inte alls hur det kommer att bli med det! Det är så svårt att veta vad som är bäst för mig, vad jag vill mest  och så vidare. Men vi får se vad som händer nästa sommar. Någonting bra i alla fall! :D
 
 
 
 ♥HipHop classes! Yay . Ska gå tillbaka till det på dansskolan nu igen. Älskar ju verkligen att dansa åh. Känns liksom som om någonting saknas utan. Så kommer köra med en annan tränare än vad jag haft förut. Kommer npg bli grymt!
♥Filma/Koreografera! Nu vill jag verkligen ta tag i det!  Det är ju så kul, får inte glömma det. 
♥TV! Jag var ju på en inspelning och någon gång i höst kommer jag synas i TV på kanal 5. Jag säger till när jag vet!
♥Vig! Jag ska bli lika vig igen som jag alltid varit, och helst ännu mer. Det går snabbt för mig att stretcha upp igen/vänja mig eftersom det är någonting som alltid funnits i mig. Har hållit det uppe lite smått men nu vill jag göra det på riktigt. Och det är bara för att jag tycker det är kul ;) haha! 
 
 
 
 

 
 
♥Ta tag i bloggen! Det är ju någonting jag tjatat om så länge. Och jag menar jag har varit duktig i omvägar, men jag skulle verkligen vilja göra någonting bra på riktigt och ligga i. Det är så värt det. Tack för era ord dock! Det är så underbart! Det är det som driver mig :) Då kör vi då! 
♥Träning&Hälsa - Mål! Jag tänker vara helt ärlig nu och säga att jag faktiskt har ''gå-ner-i-vikt-mål''.. Och jag ser det egentligen inte så utan jag vet känslan och jag vill vara den bästa mig själv och det får mig att må så bra. Och nej jag tänker inte gå och bli nå skinn och ben utan jag har bara en pytteliten väg kvar och jag sätter upp lite mål på vägen och åh jag lever för den där känslan när man lyckats, lyckats med någonting man jobbat hårt med. DISCLAIMER! Ja jag tycker om mitt utseende och jag vet att jag är smal men jag vill verkligen vara i en underbar form, och må bra & stråla.
♥Övningsköra! Jag har ju börjat nu väldigt smått. Inte kört än men det blir nästa gång. 
♥Pengar! Jag har börjat lite men det är någonting jag vill komma igång med betydligt mer. Separat inlägg om detta! 
♥Fixa mitt rum! Det är inte klart i mitt rum nu sen vi flyttat. Snart ska vi fixa mer och åh jag harmassor av mysiga inredning/design/färg - idéer!

 
Och jag hoppas/drömmer om att bara lyckas verkligen ändra mitt mindset och attityd mer. Ta det lugnt, vara glad, veta att allt kommer bli bra och gå i rätt riktining - alltså hålla mig på rätt bana ( allt som jag precis skrev om ). Se dom som möjligheter och inte grejer jag måste göra.

 Jag vill bara leva livet , as simple as that. Jag tänker inte vara en utav alla andra som bara går förbi.. Jag tänker göra någonting...Och jag tänker börja nu. 
 
 
 




KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo