Publicerat: / Everyday

My journey

 
sorry kära ni. Att jag bara försvinner från bloggen utan att säga någonting helt plötsligt. 
Vet att det är någonting eller fler småsaker jag lovat en del av er way back. Och jag kommer inte riktigt hålla kvar till det nu. Jag märker att jag flera gånger tänkt att jag ska satsa på bloggen, och börjat - men sedan alltid tagit ett steg till baka till 0. Jag vet att det inte är på grund av disbelief, utan för att det kanske helt enkelt inte är min grej i första hand. Jag lär mig mer och mer hur det är att jobba hårt för någonting man vill och älskar - och om jag ska gå runt och oroa mig över bloggen och känna att jag måste lägga upp flera inlägg varje dag utan att jag vet vad - så har det hållit mig tillbaka från att göra det jag vill. Jag vill inte ha den stressen. Bloggen är inte min första prio.
Jag kommer berätta mer om det här och vad som händer i mitt liv och i min hjärna (ooooh nooo haha..) snart
 
och det jag kan säga är att ni kommer få följa med i min vardag och min resa till toppen.
Så fokusen blir inte på att blogga för bloggandets skull - för att skapa ett liv genom bloggandet. Utan det blir mitt liv och min resa och vad jag gör på dagarna för att leva min dröm.  Då får så många av er som vill följa med! Jag är så tacksam att jag har var enda en av er!
 
Tror ni på mig som ni säger och om ni ''känner'' mig rätt, så förstår ni nog varför det blir såhär nu! Nu är det bara ett kick-ass liv som gäller, för det är det enda jag har och jag tänker leva det till det fullaste! 
 
 
 




KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo