Publicerat: / Everyday

FIXAR FÖR FULLT!

Jag håller på med en ny design (Nu är den uppe! men det är massa problem som uppstått.. just nu får inte bilderna plats i mina inlägg till exempel. Vilken storlek jag än väljer stretchas de ut och går utanför inläggen...MÅSTE lösa det...puuhh) och det är till stor del därför jag inte bloggat nyligen.
på lördag är det bröllop som gäller och det är dags för mig att öva in manus, titta igenom aktiviteterna och se till så att jag är förberedd! Behöver också göra ett sommarjobbsärende i morgon. Så jobbar jag igen på torsdag - vilket blir sista dagen.
 
Bara en liten update! 
 
 
 
 




KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo