Publicerat: / Everyday

BLOGGINSPIRATION

Som jag har skrivit om förut (ett antal gånger) så vill jag verkligen ha en bra blogg. Jag vill att den ska växa. Jag vill inspirera fler. Jag har satsat i en liten period , sedan har det stannat, satsat en period, sedan stannat igen. Detta har hänt fler gånger. Men detta fungerar inte riktigt om jag vill att det ska bli någonting.
 
Nu hittar jag inspiration. Det som är min utmaning är att hålla det uppe. Att posta 2-3 inlägg av kvalitet varje dag och hålla det uppe! Så jag måste liksom ''lära mig'' hur man är en ''bloggare'' i vardagen, om ni förstår haha? 
 
Det är bara att bestämma sig för någonting så hittar man rätt! Så jag ska verkligen göra ett försök och köra. Jag kan se mig själv i den positionen jag vill vara så nu ska jag bara se till att jag gör det också! ♥

 
 


Postat av: Anonym

JA!

2014-02-06 @ 21:16:44

Postat av: Sandra

Åh va kul :D

2014-02-07 @ 12:41:53
http://sandraborgs.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo