Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

DISTANT BUT YET SO CLOSE

 
Det är så mycket som har funnits/finns i mitt huvud just nu, saker som händer och så vidare. Så Los Angeles och skådespeleri, musik osv... har kännts lite långt borta. Får lite dåligt samvete för det. Men det kommer att komma tillbaka. fast jag vill få saker att hända och gå hela vägen istället för så det har sett ut hittills. Men det kommer bli bra för jag är en fighter och kommer alltid tillbaka. Jag behöver mer struktur. Jag ska fokusera på att göra en sak i taget. Det viktigaste just nu känner jag är mina mål inom träning och hälsa. Your dreams won't work unless you do. Sedan vet nu ju att jag vill göra någonting med min blogg. Och komma igång med musiken mer som jag nämnde i förra inlägget. Sedan har vi det där projektet jag nästan avslöjade var det var. Och skådespeleri så klart!
 
Det är möjligt att hitta en balans och fortfarande ha en fritid och ha tid med skola, vänner, övningskörning, jobbsökande osv osv :) Man får det att funka med time management och prioritering . Det sker liksom naturligt. Jag har haft mycket fritid nu och det känns bra. Men nu är det dags att ta ett steg i taget. Jag kommer märka vad jag tycker om bäst och vad jag lyckas mest med, jag kommer att märka vad som fungerar och vad jag mår bra av. 
LETZZDODIZZ!!
 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo