Publicerat: / Everyday

Dream Goal Plan Do Achieve 


Postat av: Anonym

Vart har du köpt det rosa blocket? :)

Svar: Lagerhaus!!
Josefin Östevik

2014-02-17 @ 12:32:58

Postat av: Sanna

snyggt! :) bra idé!

2014-02-17 @ 21:55:22
http://almasannaperssons.blogg.se/

Postat av: Julia

Det skulle vara jätteroligt att läsa om det!

Jag hittade till din blogg genom din room tour på youtube, och nu har jag fått en ny favoritblogg (kan tillägga att jag inte haft någon på länge)!
Jag tror verkligen du kommer gå långt som skådespelare. Det är ju en jättestor fördel att du redan har en del skådisjobb här i Sverige. Nu har jag inte läst din blogg så mycket än, men om du flyttar till LA tror jag det kommer gå jättebra för dig där!
Du är väldigt inspirerande, och jag älskar att du uppmuntrar oss andra, dina läsare, om att nå sina mål och drömmar. Jag älskar citatet; "if your dreams don't scare you, they aren't big enough", som du sa i en vlogg och jag håller med dig. Jag har själv en dröm om att flytta till London och jobba/studera där ett tag, och ibland känns det som att jag kommer klara det galant, men samtidigt känns tanken lite läskig eftersom det är ett annat land o sådär.. :) Ok, nu var det inte meningen att jag skulle prata om mig själv, men men ^^

Nu blev det lite rörigt, men kort sagt ville jag bara säga att du är inspirerande och jag verkligen tror på dig!! :D Det ska bli roligt att från och med nu följa dig här på bloggen :)

Svar: åh va glad jag blir av din kommentar. Tusen tack och vad kul att du har hittat min blogg. Jag har verkligen lyckats när jag kan nå ut och inspirera. Vilken underbar dröm du har! Dit kommer du. Har varit i London en gång, vill dit mer!! :)

<3
Josefin Östevik

2014-02-18 @ 21:05:20KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo